Αποχωρεί από την Καρδίτσα ο Γιάννης Μπουρούσης

Αποχωρεί από την Καρδίτσα ο Γιάννης Μπουρούσης
Photo Credits: INTIME

Τέλος εποχής για τον Γιάννη Μπουρούση στην Καρδίτσα, που αποχωρεί την επαρχιακή ομάδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μπουρούσης ζήτησε από τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. να αναλάβει με βάση τα προϋπολογισμένα έσοδα για πρώτη φορά τον σχεδιασμό της επόμενη σεζόν στην Καρδίτσα, αλλά έλαβε αρνητική απάντηση και αποχωρεί από την ομάδα της πόλης του, με περισσότερες λεπτομέρειες να αναμένεται να γίνουν γνωστές στην έκτακτη συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει o Γιάννης Μπουρούσης τις επόμενες ημέρες.

Έτσι ο Μπουρούσης θα αποτελέσει παρελθόν από την Καρδίτσα μετά από 2 χρόνια ενεργής ενασχόλησης με την ομάδα της πόλης, όπου γεννήθηκε.

Θυμίζουμε ότι ο Καρδιτσιώτης βετεράνος σέντερ και πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική ομάδα και την Ρεάλ Μαδρίτης, ήταν ο στυλοβάτης της ανόδου της Καρδίτσας στην Α1 Κατηγορία το 2022, οπότε και αποχαιρέτησε την ενεργό δράση (ολοκληρώνοντας μία τεράστια καριέρα) και αποφάσισε να ασχοληθεί με την διοικητική καθοδήγηση της ομάδας της γενέτειράς του.

 

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X