Super League 2: Στα play offs η ΑΕΚ Β' - Έκλεισε την πεντάδα ο Μακεδονικός

Εικόνες από ΑΕΚ Β΄-Μακεδονικός
Photo Credits: INTIME

Ο Μακεδονικός έφυγε με την ισοπαλία από την έδρα της ΑΕΚ Β' (0-0) και εξασφάλισε την 5η θέση που οδηγεί στα play offs

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το ματς μεταξύ της ΑΕΚ Β’ και του Μακεδονικού στο Σεραφείδειο με τον βαθμό αυτό να αρκεί στους φιλοξενούμενους για την εξασφάλιση της 5ης θέσης που τους βγάζει στα play off. Ο

Οι κιτρινόμαυροι είχαν τεράστια ευκαιρία στο 33′ όταν ο Σταμούλης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι του Περντρέου. Η ΑΕΚ Β’ είχε ακόμα μια καλή στιγμή στο 51′ όταν έπειτα από εξαιρετική προσωπική ενέργεια του Αλέξανδρου Πήλιου από δεξιά ο Περντρέου πρόλαβε την μπάλα στη σέντρα που έγινε πριν ο Τιεΐ βάλει την προβολή.

Το 0-0 διατηρήθηκε ως το τέλος με τον Μακεδονικό να μπαίνει στην πεντάδα, την οποία είχε ήδη εξασφαλισμένη η ΑΕΚ Β’ από την προηγούμενη αγωνιστική.

Στο Πολύκαστρο, η ΑΕΛ επικράτησε με 1-3 επί του υποβιβασμένου Απόλλωνα Πόντου και μπαίνει στο μίνι πρωτάθλημα ως 2η πίσω από τον Λεβαδειακό. Σκόρερ για τους Θεσσαλούς ήταν οι Πεντρόσο (19′), Φατάι (49′) και Νίνο (83′) ενώ για τους «ροσονέρι» μείωσε ο Σαχόλι (58′).

Στην Αριδαία, ο Ηρακλής επέστρεψε στις νίκες μετά από έναν περίπου μήνα κερδίζοντας με 3-0 τον Αιολικό. Πρωταγωνιστής για τον «Γηραιό» ήταν ο Αρόγιο που πέτυχε χατ τρικ (5′, 49′, 79′).

Στη Χαλάστρα, η Αναγέννηση Καρδίτσας συνέχισε νικηφόρα επικρατώντας με 0-1 επί του Καμπανιακού. Σκόρερ για τους Θεσσαλούς ήταν ο Βούζας (7′).

Τέλος, στην Ευκαρπία, ο ΠΑΟΚ Β’ διέλυσε με 4-0 τη Νίκη Βόλου αλλά για έναν βαθμό μένει εκτός play-off. Τα γκολ για το σύνολο του Αλέξη Αλεξιάδη πέτυχαν οι Δαρέλας (1′), Φίλων (55′), Σαποβάλοφ (86′) και Μπράντονιτς (90+3′).

Η βαθμολογία

1. Λεβαδειακός 55
2. ΑΕΛ 49
3. Νίκη Βόλου 32
4. ΑΕΚ Β’ 32
5. Μακεδονικός 31
————————–
6. ΠΑΟΚ Β’ 30
7. Ηρακλής 29
8. Αναγέννηση Καρδίτσας 29
9. Κοζάνη 24
10. Καμπανιακός 23
11. Αιολικός 19
—————————
12. Απόλλων Πόντου 11
13. Αλμωπός Αριδαίας 0

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X