Η ΑΕΚ Β' με τον Μακεδονικό σήμερα για να κλείσει με νίκη (15:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Η ΑΕΚ Β' με τον Μακεδονικό σήμερα για να κλείσει με νίκη (15:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας της Super League 2 για την ΑΕΚ Β΄

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο τελευταίο παιχνίδι για την κανονική διάρκεια της Super League 2 η ΑΕΚ Β φιλοξενεί σήμερα (11/3 στις 15:00) τον Μακεδονικό απαλλαγμένη από το βαθμολογικό άγχος μετά την εξασφάλιση και μαθηματικά της παρουσίας της στα πλέι οφ.

Η Ένωση δείχνει εξαιρετικό πρόσωπο στα τελευταία παιχνίδια της, καθώς προέρχεται από δύο μεγάλες νίκες με πολύ πειστικές εμφανίσεις. Παράλληλα η ομάδα του Νίκου Κούστα έχει χτίσει το δικό της αήττητο σερί καθώς έχει να χάσει περίπου 1,5 μήνα.

Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος, οι «κιτρινόμαυροι» δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα, κάτι που σημαίνει πως ο τεχνικός της ομάδας θα έχει διαθέσιμα όλα του τα όπλα για αυτήν την αναμέτρηση μπροστά στον κόσμο της.

Αναφορικά τώρα με τον Μακεδονικό είναι ματς υψηλού κινήτρου καθώς θέλει θετικό αποτέλεσμα που θα του επιτρέψει να παραστεί στα πλέι οφ και εκείνος. Η ομάδα του Στέλιου Μαλεζά προέρχεται από εκτός προγράμματος ήταν στην έδρα του από τον Καμπανιακό με 1-0, αποτέλεσμα που αύξησε την πίεση στην ομάδα από τη Νεάπολη. Με νίκη η ομάδα θα ξεπεράσει την ΑΕΚ στην βαθμολογία και δεν θα έχει το μυαλό της σε συνδυασμό αποτελεσμάτων των υπόλοιπων ομάδων.

Ενδεικτικό της σημασίας της αναμέτρησης για τους φιλοξενούμενους είναι οι ψυχολογικές «ντόπες» που έκανε ο προπονητής μέσα στην εβδομάδα ζητώντας μόνο νίκη στην δύσκολη έξοδο στο Σεραφείδιο. Αγωνιστικά ο Στέλιος Μαλεζάς δεν θα έχει στην διάθεση του τον ανέτοιμο Τσιλιγγίρη, ενώ εκτός παρέμειναν και οι Αδαμίδης, Πάρφιτ και Τσαμούρης.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X