ΑΕΚ: Δεν βλέπει κανέναν ο Λιβάι Γκαρσία - 13 γκολ σε... 13 αγώνες Super League!

ΑΕΚ: Δεν βλέπει κανέναν ο Λιβάι Γκαρσία - 13 γκολ σε... 13 αγώνες Super League!
Photo Credits: INTIME

Για τέταρτο παιχνίδι φέτος ο Λιβάι σημειώνει δύο γκολ σε ένα ματς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η φετινή χρονιά δεν κύλησε ομαλά για τον Λιβάι Γκαρσία στην ΑΕΚ, καθώς ταλαιπωρήθηκε από αρκετούς τραυματισμούς και έμεινε για αρκετά διαστήματα εκτός δράσης.

Ωστόσο, όταν μπαίνει στο γήπεδο ξέρει πια πολύ καλά τι πρέπει να κάνει. Ο 26χρονος φορ πέρυσι ξεκίνησε την καριέρα του στην κορυφή της επίθεσης και πέτυχε σε μια γεμάτη σεζόν 18 γκολ σε 37 ματς, τα 14 στο πρωτάθλημα.

Φέτος, μετρά μόλις 20 συμμετοχές με την ΑΕΚ σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά έχει ήδη σκοράρει 14 φορές. Τα 13 γκολ τα έχει πετύχει σε 13 παιχνίδια πρωταθλήματος. Χθες, βρήκε δύο φορές δίχτυα, μπαίνοντας ως αλλαγή στο παιχνίδι με τη Λαμία, δείχνοντας ότι πλέον είναι μια μηχανή των γκολ.

Για τέταρτο παιχνίδι φέτος ο Λιβάι σημειώνει δύο γκολ, μετά από αυτά με Κηφισιά, Παναθηναϊκό και Βόλο, όλα εντός έδρας.

Με αυτή την εμφάνιση, ο Γκαρσία δείχνει ότι δεν έχει… αντίπαλο όταν βρίσκεται σε καλή κατάσταση και η ΑΕΚ περιμένει πολλά από αυτόν στα επόμενα κρίσιμα παιχνίδια των πλέι οφ.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Το μικρό καλάθι και οι τρεις λύσεις σε κάθε θέση
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X