Σαλάχ: «Δεν θα φύγω επειδή φεύγει ο Κλοπ»

Σαλάχ: «Δεν θα φύγω επειδή φεύγει ο Κλοπ»
Photo Credits: INTIME

Σχετικά με το αν η φυγεί του Κλοπ θα επηρεάσει και μια πιθανή φυγή του Μοχάμεντ Σαλάχ, απάντησε ο ίδιος Αιγύπτιος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Γιούργκεν Κλοπ, θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν από την Λίβερπουλ και τα σενάρια για το μέλλον του Μοχάμεντ Σαλάχ δίνουν και παίρνουν, με τον ίδιο βέβαια να δίνει την απάντηση του στο αν η φυγή του Γερμανού θα οδηγήσει και το ίδιο στην πόρτα της εξόδου.

«Όχι, όχι! Έτσι είναι η ζωή. Είναι κομμάτι του αθλητισμού, όλα αλλάζουν, τόσος κόσμος μετακινείται. Έχουν φύγει σπουδαίοι παίκτες από την ομάδα στο παρελθόν. Κι ο προπονητής είναι πολύ σημαντικός, αλλά αποχωρεί στο τέλος της σεζόν. Κάποια μέρα θα φύγω κι εγώ, αλλά όχι, δεν θα επηρεάσει το μέλλον μου η αποχώρηση του προπονητή μας», ανέφερε ο Αιγύπτιος.

Ο 31χρονος άσος έχει συμβόλαιο ως το 2025 και ήδη φημολογείται πως τον έχουν προσεγγίσει ομάδες από τη Σαουδική Αραβία προσφέροντάς του «χρυσό» συμβόλαιο. Φέτος, στην έβδομη σεζόν του στη Λίβερπουλ, μετρά 29 συμμετοχές, 19 γκολ και 10 ασίστ.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X