Βραζιλία: Ασθενοφόρο μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να κάνει αναστροφή ενώ παιζόταν ο αγώνας (VIDEO)

Βραζιλία: Ασθενοφόρο μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να κάνει αναστροφή ενώ παιζόταν ο αγώνας (VIDEO)

Την... τρομερή ιδέα να κάνει αναστροφή εντός του γηπέδου, ενώ ο αγώνας παιζόταν κανονικά, είχε ένας οδηγός ασθενοφόρου στη Βραζιλία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια στιγμή, από αυτές που δύσκολα βλέπει κάποιος και πιστεύει ότι όντως συνέβη, σημειώθηκε σε έναν αγώνα τοπικού πρωταθλήματος στη Βραζιλία στην πολιτεία Μπαΐα. Ωστόσο δεν είχε να κάνει με κάποια στιγμή από τον αγώνα, ή κάποια τρομερή φάση που σημειώθηκε στο παιχνίδι, αλλά με μια… φαεινή ιδέα ενός οδηγού ασθενοφόρου να κάνει αναστροφή μέσα στον αγωνιστικό χώρο!

Πιο συγκεκριμένα, την ώρα που ο αγώνας παιζόταν κανονικά και οι ποδοσφαιριστές προσπαθούσαν να βρουν τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, ένας οδηγός ασθενοφόρου σκέφτηκε ότι θα ήταν καλή ιδέα να κάνει αναστροφή μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ο οδηγός δεν πτοήθηκε από το γεγονός ότι ο αγώνας παιζόταν κανονικά και αποφάσισε να μπει μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να κάνει την αναστροφή του για να μετακινήσει αλλού το όχημα.

Ο οδηγός έφτασε με το ασθενοφόρο σχεδόν μέχρι το κέντρο του γηπέδου, γύρισε το όχημα του όπως ήθελε και έπειτα βγήκε σιγά-σιγά εκτός αγωνιστικού χώρου. Όλα αυτά ενώ ο αγώνας εξελισσόταν κανονικά!

Διαβάστε περισσότερα

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X