Τεράστια έκπληξη με Βασίλη Σκουντή στις ευρωεκλογές - Ούτε ο Γιώργος Αυτιάς - Αναβρασμός με Σάκη Αρναούτογλου!

Τεράστια έκπληξη με Βασίλη Σκουντή στις ευρωεκλογές - Ούτε ο Γιώργος Αυτιάς - Αναβρασμός με Σάκη Αρναούτογλου!

Πολλοί είναι οι δημοσιογράφοι που ετοιμάζονται να θέσουν υποψηφιότητα για τις κάλπες του καλοκαιριού. Πόσοι όμως θα εκλεγούν;

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μάρτιος είναι ο μήνας που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τα ψηφοδέλτια των ελληνικών κομμάτων στις ευρωεκλογές του Ιουνίου. Οι ζυμώσεις είναι έντονες το τελευταίο διάστημα και ήδη έχουν κλειδώσει πολλές υποψηφιότητες. Από το ρεπορτάζ διαπιστώνεται πως σε αυτή την εκλογή αναμέτρηση τα κόμματα επιδιώκουν να συνθέσουν ψηφοδέλτια που θα δείξουν στους πολίτες ότι παίρνουν στα «σοβαρά» τις ευρωεκλογές.

Το ΠΑΣΟΚ, που έχει… διαρροές εδώ και χρόνια προς τη ΝΔ θα προσπαθήσει να αναδείξει νέα πρόσωπα. Η επιτυχημένη συνταγή του Χάρη Δούκα στην Αθήνα δείχνει ουσιαστικά το δρόμο στον Νίκο Ανδρουλάκη που θέλει νέα πρόσωπα με άρτια επαγγελματική κατάρτιση και διάθεση να υπηρετήσουν το κοινό καλό και όχι το κόμμα.

Από τους εν ενεργεία ευρωβουλευτές ο Νίκος Παπανδρέου αναμένεται να είναι εκ νέου υποψήφιος. Επίσης δεδομένη πρέπει να θεωρείται και η υποψηφιότητα του Φίλιππου Σαχινίδη, που υπενθυμίζεται πως στο παρελθόν είχε διατελέσει υπουργός Οικονομικών.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X