Γιακουμάκης: Έφτασε τα έξι χατ-τρικ στην καριέρα του!

Γιακουμάκης: Έφτασε τα έξι χατ-τρικ στην καριέρα του!
Photo Credits: INTIME

Ο Γιώργος Γιακουμάκης έφτασε τα 109 γκολ στην καριέρα του, ενώ με το πρώτο του χατ-τρικ στο MLS συμπλήρωσε έξι συνολικά, όλα εκτός Ελλάδας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιώργος Γιακουμάκης έφτασε τα 109 γκολ στην καριέρα του, ενώ με το πρώτο του χατ-τρικ στο MLS συμπλήρωσε έξι συνολικά, όλα εκτός Ελλάδας!

Ο Ηρακλειώτης φορ άνοιξε λογαριασμό στη φετινή σεζόν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού πετυχαίνοντας με τη φανέλα της Ατλάντα σε διάστημα 19 λεπτών χατ-τρικ κόντρα στη Νιου Ίνγκλαντ Ρεβολούσιον (4-1)

Ο πρώην άσος της Σέλτικ έγινε παράλληλα ο πέμπτος παίκτης στην ιστορία του MLS που φτάνει τα 20 γκολ με συνολική συμμετοχή κάτω των 2.000 λεπτών.

Αξίζει να σημειωθεί πως τούτο είναι το έκτο χατ-τρικ στην καριέρα του Γιώργου Γιακουμάκη.

Ο 29χρονος στράικερ είχε κάνει στη σεζόν 2020/21 ντεμπούτο με τρία γκολ στην Eredivisie με τα χρώματα της Φένλο κόντρα στην Έμεν (3-5).

Στην 16η αγωνιστική του ολλανδικού πρωταθλήματος σημείωσε 4 γκολ απέναντι στη Ντεν Χάαγκ (1-4), επίδοση που επανέλαβε και απέναντι στη Φίτεσε στην 19η αγωνιστική (4-1).

Ο διεθνής άσος σημείωσε δύο ακόμη χατ-τρικ στη Σκωτία στη Σκωτία στη σεζόν 2021/22 με την Σέλτικ. Αρχικά απέναντι στη Νταντί στην 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος (3-2) και στη συνέχεια με αντίπαλο την Ρος Κάουντι (4-0) στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής!

Πηγή: sdna.gr

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X