Γράφει ξανά ιστορία - Η ΑΕΚ σήμερα (20:15, LIVE σχολιασμός enwsi.gr) κόντρα στον Ολυμπιακό στον τελικό του Κυπέλλου

Εικόνες από το Άρης - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Πανέτοιμη για να γράψει ιστορία είναι η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ που αντιμετωπίζει σήμερα στις 20:15 στον τελικό του Κυπέλλου τον Ολυμπιακό στο Λουτράκι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ: ΓΙΟΛΑΝΤΑ ΖΥΚΑ

Ένα χρόνο πριν η ΑΕΚ έγραφε ιστορία κατακτώντας στην Άρτα το πρώτο της Κύπελλο.

Σήμερα η «Ένωση»  αντιμετωπίζει στις 20:15 τον Ολυμπιακό στον τελικό στο Λουτράκι και έχει μια τεράστια ευκαιρία να γράψει μια ακόμη χρυσή σελίδα και να κατακτήσει το δεύτερο συνεχόμενο τρόπαιο. Μετά την καλή εμφάνιση και τη νίκη επί του Άρη στον ημιτελικό οι «κιτρινόμαυρες» είναι αποφασισμένες να τα δώσουν όλα και να φέρουν την πρώτη κούπα για φέτος στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η ομάδα του Γιουνούς Οτσάλ δεν θα είναι μόνη της καθώς στο Λουτράκι θα βρεθούν και αρκετοί φίλοι της που θα δώσουν την δική τους «μάχη» από την εξέδρα. Αυτός θα είναι ο 5ος Τελικός στην ιστορία του τμήματος στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το κανάλι της ΕΡΤ3.

Ο Γιουνούς Οτσάλ είδε όλες τις αθλήτριές του να είναι πανέτοιμες μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου και καταστρώνει απερίσπαστος τα πλάνα του.

Οτσάλ: «Να παραμείνει το τρόπαιο στα χέρια μας»

Ο τεχνικός του «Δικεφάλου» δήλωσε στο aek.gr: «Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε στον Τελικό. Στο Πρωτάθλημα χάσαμε δύο φορές από τον Ολυμπιακό και πήραμε τα μαθήματά μας. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε στο παιχνίδι. Αυτός είναι Τελικός και εμάς μας αρέσουν οι Τελικοί. Θα παλέψουμε κάθε μπάλα. Θέλουμε το Κύπελλο να παραμείνει στα χέρια μας» ανέφερε και πρόσθεσε λέγοντας: «Θα είναι ένα διαφορετικό ματς απ’ αυτά του πρωταθλήματος και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Ένας τελικός πάντα είναι κάτι διαφορετικό και έχουμε την εμπειρία από πέρσι. Το σίγουρο είναι ότι θα τα δώσουμε όλα».

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών Loco:

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024

Α’ ημιτελικός

Α.Σ. Άρης – Α.Ε.Κ. 0-3 (23-25, 23-25, 15-25)

Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. – Παναθηναϊκός Α.Ο. 3-1 (23-25, 25-22, 25-19, 25-14)

ΤΕΛΙΚΟΣ – Κυριακή 10 Μαρτίου 2024

Γυμναστήριο «Γεώργιος Γαλανόπουλος» Λουτράκι, 20.15 (ΕΡΤ-3): Α.Ε.Κ- Ολυμπιακός

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X