ΑΕΚ: Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του Γιώργου Μυλωνά

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του Γιώργου Μυλωνά
Photo Credits: INTIME

Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ με ανακοίνωση της εξέφρασε την θλίψη της για τον χαμό του Γιώργου Μυλωνά, πατέρα του πρώην αθλητή της Χριστόδουλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θλίψη προκάλεσε στο χάντμπολ η είδηση του θανάτου του Γιώργου Μυλωνά σε ηλικία 69 ετών, πατέρα του πρώην αθλητή της ΑΕΚ, Χριστόδουλου.

Ο Γιώργος Μυλωνάς αφιέρωσε τη ζωή του στο ελληνικό χάντμπολ και προσέφερε τα μέγιστα από όλες τις θέσεις, ως αθλητής, προπονητής και διοικητικός παράγοντας.

Αγάπησε τόσο βαθιά το άθλημα που δημιούργησε και μια αμιγώς χαντμπολική οικογένεια μαζί με τη σύζυγο του πρώην αθλήτρια και προπονήτρια χάντμπολ Κατερίνα Παπαδοπούλου και τα δύο παιδιά τους, τον πρώην διεθνή αθλητή με τεράστια καριέρα Χρήστο Μυλωνά και την Έβελιν Μυλωνά, πρώην αθλήτρια και νυν προπονήτρια του Άρη Νικαίας.

Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ με ανακοίνωση της εξέφρασε τα θερμά της συλλυπητήρια: «Η ΑΕΚ εκφράζει τη βαθύτατη οδύνη της για τον χαμό του Γιώργου Μυλωνά, ενός σπουδαίου ανθρώπου που αφιέρωσε τη ζωή του στο άθλημα του χάντμπολ. Ο εκλιπών πρόσφερε από πολλές θέσεις στο άθλημα, ως αθλητής, προπονητής και διοικητικός παράγοντας. Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στον πρώην αθλητή μας, Χριστόδουλο Μυλωνά για το χαμό του πατέρα του και στους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X