Λίβερπουλ: Στρέφει την προσοχή της στον Αμορίμ της Σπόρτινγκ

Λίβερπουλ: Στρέφει την προσοχή της στον Αμορίμ της Σπόρτινγκ
Photo Credits: INTIME

Nούμερο 1 στόχος της Λίβερπουλ παρουσιάζεται πλέον ο Ρούμπεν Αμορίμ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H Λίβερπουλ φαίνεται πως έχει στρέψει το ενδιαφέρον της αλλού, αφήνωντας τον Τσάμπι Αλόνσο και έθεσε ως πρώτο της στόχο τον Ρούμπεν Αμορίμ.

Μπορεί ο Τσάβι Αλόνσο να ήταν ο νούμερο ένα στόχος, ωστόσο ο Ισπανός φέρεται να προτιμά τη δεδομένη στιγμή την Μπάγερν και την παραμονή του στην Bundesliga. Ο Αλόνσο μοιάζει να βρίσκεται πολύ κοντά στην Μπάγερν και έτσι η Λίβερπουλ υποχρεώνεται να κινηθεί αλλού, με τον Ρούμπεν Αμορίμ να βρίσκεται πλέον… on top of the rest.

Ο Πορτογάλος που κάνει φοβερή δουλειά τα τελευταία χρόνια από τον πάγκο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας βρίσκεται πλέον στην κορυφή της λίστας της Λίβερπουλ. Οι reds ωστόσο θα πρέπει να καταβάλουν το ποσό της ρήτρας που έχει στο συμβόλαιο του με τα «λιοντάρια» ο Αμορίμ το οποίο κυμαίνεται γύρω στα 20 εκατομμύρια ευρώ.

Την ίδια ώρα η Λίβερπουλ βρίσκεται μια ανάσα από την επιστροφή του Μάικλ Έντουαρντς. Τον άνθρωπο που μετά τον Γιούργκεν Κλοπ είχε το μεγαλύτερο μερίδιο της επιτυχίας της Λίβερπουλ των τελευταίων ετών, έχοντας συμβάλλει σε πολλές μεταγραφικές υποθέσεις, όπως αυτή του Μο Σαλάχ.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X