Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Ισπανίας (9/3)

Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Ισπανίας (9/3)

Τέσσερα ματς στην Ισπανία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προγνωστικά Ισπανίας (9/3)

Με τέσσερα παιχνίδια συνεχίζεται η δράση στην Ισπανία.

Βαλένθια – Χετάφε 15:00

H Βαλένθια πήρε την ισοπαλία 2-2 με την Ρεάλ σε ένα παιχνίδι που συζητήθηκε έντονα για την απόφαση του Μανθάνο να λήξει την αναμέτρηση λίγο πριν σκοράρει ο Μπέλιγχαμ. Πάντως η εικόνα της ήταν θετική καθ’όλη την διάρκεια. Σοκαριστικός ο τραυματισμός του Ντιακαμπί ο οποίος χάνει σίγουρα το υπόλοιπο της σεζόν. Από την άλλη η Χετάφε έμεινε στο 3-3 με την Λας Πάλμας παρά το γεγονός πως ήταν μπροστά στο σκορ με 3-1. Στο παιχνίδι με την Βαλένθια θα παραταχθεί χωρίς τον καλύτερο της παίκτη τον Γκρινγουντ.

Η Κάντιθ απέφυγε την ήττα στο τέλος κόντρα στην Ράγιο ισοφαρίζοντας σε 1-1, κανόντας καλή εμφάνιση και ίσως άξιζε κάτι παραπάνω. Παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη και μάλιστα έχει πολύ δύσκολο έργο για να ξεφύγει καθώς βρίσκεται στο -6. Η Ατλέτικο Μαδρίτης πήρε μια δύσκολη νίκη κόντρα στην Μπέτις με 2-1 και απέκτησε μια διαφορά ασφαλείας από την 5η Μπιλμπάο. Θεωριτικά έχει έυκολο έργο σήμερα όμως έχουμε δει πολλές φορές την ομάδα του Σιμεόνε να δυσκολεύεται εκεί που δεν θα έπρεπε.

Προγνωστικά στοιχήματος: Θα πάμε το 2 της Ατλέτικο σε απόδοση 1,83 στην Novibet.

Διαβάστε περισσότερα

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X