Χειρουργήθηκε με επιτυχία ο Ντιακαμπί μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό στο γόνατο

Χειρουργήθηκε με επιτυχία ο Ντιακαμπί μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό στο γόνατο
Photo Credits: INTIME

Επιτυχημένη η επέμβαση του Μουκτάρ Ντιακαμπί

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Επίπονη, αλλά επιτυχημένη», χαρακτήρισε ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της Βαλένθια, Πέδρο Λόπεθ, τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε σήμερα (8/3) στη Λιόν ο Μουκτάρ Ντιακαμπί.

Ο αμυντικός των «νυχτερίδων» τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στο δεξί γόνατο, στο ματς του περασμένου Σαββάτου (2/3) με τη Ρεάλ στο «Μεστάγια», και χρειάστηκε να γίνει αποκατάσταση αρκετών συνδέσμων που είχαν πάθει ζημιά.

«Επρόκειτο για μία επίπονη εγχείρηση, αλλά το γεγονός είναι ότι ήταν επιτυχημένη. Εγινε μία ανασύνθεση συνδέσμων και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τον τρόπο με τον οποίο εξελίχθηκε», δήλωσε ο Πέδρο Λόπεθ.

Την επέμβαση στον 27χρονο ποδοσφαιριστή έκανε ο εξειδικευμένος ορθοπεδικός Μπερτράν Σονερί-Κοτέ, που θεωρείται εξπέρ σε τέτοιου είδους τραυματισμούς. Για τον Ντιακαμπί, θα αρχίσει σύντομα ένας «μαραθώνιος» αποκατάστασης, χωρίς να είναι ακόμη βέβαιο ότι θα μπορέσει να επανέλθει στην πρότερη κατάσταση. Σε κάθε περίπτωση, θα μείνει εκτός γηπέδων τουλάχιστον για ένα χρόνο.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X