«Έσβησε» η κόντρα Μπέου - Κούγια: Από τα χαστούκια, τα μπότοξ και τη σκάλα, στη συνεργασία... εκτός Survivor!

«Έσβησε» η κόντρα Μπέου - Κούγια: Από τα χαστούκια, τα μπότοξ και τη σκάλα, στη συνεργασία... εκτός Survivor!
Photo Credits: INTIME

Η σχέση του Αχιλλέα Μπέου με τον Αλέξη Κούγια έχει περάσει από χίλια κύματα με εκατέρωθεν προσβολές, αλλά, πλέον συνεργάζονται...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κούγιας για Μπέο: «Απεχθάνομαι αυτή την προσωπικότητα»

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση πως ο Αλέξης Κούγιας θα είναι ο επικεφαλής της νομικής εκπροσώπησης του Αχιλλέα Μπέου στην έφεση για ρατσιστική συμπεριφορά στον ποδοσφαιριστή της Κηφισιάς, Ανδρέα Τετέι.

Οι δύο άνδρες εδώ και τουλάχιστον μια δωδεκαετία έχουν σκληρή κόντρα μεταξύ τους, μέχρι που έφτασαν και σχεδόν να πιαστούν στα χέρια σε καλοκαιρινές διακοπές στην Σκιάθο που συναντήθηκαν τυχαία. Μαλιστα, ο Μπέος όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος οδηγήθηκε στην φυλακή και ο βασικός μάρτυρας λεγόταν Αλέξης Κούγιας.

Μια κόντρα που φαινόταν πως κρατούσε… αιώνια, αλλά φαίνεται πως ο δεσμός των δύο ανδρών, πλέον, δεν είναι τόσο εχθρικός. Το 2011, ο μεγαλομέτοχος, τότε, του Ολυμπιακού Βόλου, Αχιλλέας Μπέος είχε μιλήσει στον «Sportfm Μαγνησίας 89,5» για την υπόθεση Koriopolis και είχε… στολίσει τον γνωστό νομικό, λέγοντας:

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X