Ολυμπιακός και Ισραηλινοί, μία σχέση... πελατειακή: Πάει για 4/4 αποκλεισμούς!

Ολυμπιακός και Ισραηλινοί, μία σχέση... πελατειακή: Πάει για 4/4 αποκλεισμούς!
Photo Credits: INTIME

Συνηθισμένος στις... σφαλιάρες ο Ολυμπιακός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολυμπιακός γνώρισε έναν απίθανο διασυρμό (1-4) από την Μακάμπι Τελ Αβίβ χθες (7/3) βράδυ στο Καραϊσκάκη, για το πρώτο μεταξύ τους ματς στη φάση των “16” του Conference League, με αποτέλεσμα να ελπίζει πλέον μόνο σε ένα θαύμα ενόψει της ρεβάνς που θα γίνει σε ουδέτερη έδρα (στη Σερβία).

Δεν ήταν όμως και ανεπανάληπτη η συντριβή αυτή για τους Ερυθρόλευκους, καθώς και πέρυσι είχαν γνωρίσει μία ανάλογη ήττα στο Φάληρο, με ακόμη πιο βαρύ σκορ (0-4) από την Μακάμπι Χάιφα.

Κάπως έτσι συνεχίστηκε και η τραγική παράδοση του Ολυμπιακού απέναντι σε ομάδες του Ισραήλ, καθώς σε σύνολο εννιά αγώνων, έχει γευτεί μόλις μία φορά τη χαρά της νίκης, η χθεσινή ήττα του είναι η έκτη και παράλληλα οδεύει ολοταχώς για 4/4 αποκλεισμούς!

Σε αυτούς θα μπορούσε να προσθέσει κανείς και το αντάμωμα με την Μακάμπι Χάιφα στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ τη σεζόν 2002-03, όπου μπορεί οι Ερυθρόλευκοι να πανηγύρισαν τη μεγαλύτερη νίκη τους στη διοργάνωση με το 6-2 επί της Λεβερκούζεν, εν τέλει όμως τερμάτισαν τελευταίοι, πίσω από τους Ισραηλινούς, αφού στα μεταξύ τους έχασαν 3-0 στο ουδέτερο της Κύπρου με το χατ τρικ του Αγεγκμπένι και ήρθαν ισόπαλοι 3-3 στη Ριζούπολη.

Τη σεζόν 2010-11 ο Ολυμπιακός έμεινε εκτός Ευρώπης, αφού στον 3ο προκριματικό του Europa League αποκλείστηκε από την Μακάμπι Τελ Αβίβ με το 1-0 στο Ισραήλ, ενώ είχε κερδίσει με 2-1 εντός έδρας.

Αποκλεισμός και τη σεζόν 2016-17, στον 3ο προκριματικό του Champions League, αυτή τη φορά από τη Χάποελ Μπερ Σεβά. Στο Καραϊσκάκη ήρθαν ισόπαλοι 0-0 και στη ρεβάνς ηττήθηκαν με 1-0 για να συνεχίσουν στο Europa League.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X