Έτοιμη να γράψει ξανά ιστορία η ΑΕΚ - Για τη νίκη- πρόκριση κόντρα (17:00) στον Άρη στον ημιτελικό του Final-4

Εικόνες από το ΑΕΚ - ΑΣΠ Θέτις
Photo Credits: INTIME

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ ρίχνεται σήμερα στην «μάχη» του Final-4 όπου αντιμετωπίζει στις 17:00 τον Άρη στον ημιτελικό της διοργάνωσης στο Λουτράκι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πριν ένα χρόνο ακριβώς η ΑΕΚ έγραφε ιστορία κατακτώντας στην Άρτα το πρώτο της Κύπελλο.

Η «Ένωση» έχει την ευκαιρία να υπερασπιστεί τον τίτλο της στο Final-4 που διεξάγεται φέτος στο Λουτράκι. Η ομάδα του Γιουνούς Οτσάλ είναι πανέτοιμη για να κάνει σήμερα το πρώτο βήμα προς την κατάκτηση του τροπαίου αντιμετωπίζοντας στις 17:00 τον Άρη στον πρώτο ημιτελικό. Οι «κιτρινόμαυρες» είναι πανέτοιμες για να τα δώσουν όλα και να επαναλάβουν την περσινή τους επιτυχία φέρνοντας το πρώτο τρόπαιο για φέτος στη Νέα Φιλαδέλφεια.  Η αποστολή βρίσκεται από χθες στο Λουτράκι όπου το απόγευμα πραγματοποίησε και την τελευταία της προπόνηση.

Οτσάλ: «Σημαντικό είναι ότι είμαστε εδώ για δεύτερη χρονιά»

Την άποψη του πως η ΑΕΚ θα δώσει τα πάντα για να κατακτήσει και αυτό το Final-4  εξέφρασε ο προπονητής, Γιουνούς Οτσάλ. Ο τεχνικός του «Δικεφάλου» δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου: «Πρώτα απ’ όλα είναι πολύ σημαντικό για μένα και την ομάδα μου ότι είμαστε εδώ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Θα δώσουμε τα πάντα σε αυτά τα παιχνίδια, πρώτα όμως θα πρέπει να εστιάσουμε στο ματς με τον Άρη, που είναι ο πρώτος δύσκολος στόχος για να βρεθούμε ξανά στον τελικό. Κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς, να παραμένουμε στο υψηλότερο επίπεδο». Στο μεταξύ η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης αποφάσισε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή κατά τη διάρκεια των αγώνων του Final-4 του Κυπέλλου γυναικών, ως μία πρώτη ενέργεια που μαζί με άλλες που θα ανακοινωθούν προσεχώς, θα κρατήσουν ζωντανή τη μνήμη μιας αθλήτριας «κόσμημα» εντός και εκτός τάραφλεξ.

 

Το πρόγραμμα του Final-4

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024

Γυμναστήριο «Γεώργιος Γαλανόπουλος» Λουτράκι, 17.00 (ERTSPORTS): Α.Σ. Άρης – Α.Ε.Κ.

Γυμναστήριο «Γεώργιος Γαλανόπουλος» Λουτράκι, 20.00 (ΕΡΤ-3): Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. – Παναθηναϊκός Α.Ο.

ΤΕΛΙΚΟΣ

Κυριακή 10 Μαρτίου 2024

Γυμναστήριο «Γεώργιος Γαλανόπουλος» Λουτράκι, 20.15 (ΕΡΤ-3): Νικητής Α.Σ. Άρης – Α.Ε.Κ. / Νικητής Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. – Παναθηναϊκός Α.Ο.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X