Άρης: Aρνητικός στα σενάρια τελικού στο ΟΑΚΑ

Άρης: Aρνητικός στα σενάρια τελικού στο ΟΑΚΑ
Photo Credits: INTIME

Ο Άρης διαφωνεί σχετικά με την διεξαγωγή του τελικου Κυπέλλου στο Ολυμπιακό Στάδιο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κάποιες ώρες νωρίτερα ο Άρης έκανε γνωστή την θέση του όσον αφορά το γήπεδο διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος και δεν δείχνει να είναι σύμφωνος με το ΟΑΚΑ. Η ΕΠΟ βέβαια δείχνει να επιμένει με την επιλογή του Ολυμπιακού Σταδίου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι, καθώς δεν υφίσταται σενάριο διεξαγωγής του στο γήπεδο της Τούμπας και από τη στιγμή που οι «κίτρινοι» είναι υπέρ της παρουσίας φιλάθλων επέμεινε στο AEL FC Arena θέτοντας παράλληλα και τη λύση του Πανθεσσαλικού Σταδίου αλλά υπό την προϋπόθεση παρουσίας φιλάθλων των δύο ομάδων. «Θέλουμε τελικό παρουσία φιλάθλων των δύο ομάδων αλλά και αξιοκρατία», φέρεται να ξεκαθάρισε ο Θόδωρος Καρυπίδης στους επιτελείς της ΕΠΟ.

Σημείωσε επίσης ότι καθώς και η Κυβέρνηση είναι υπέρ του σεναρίου διεξαγωγής του τελικού παρουσία φιλάθλων ας μπει σε διαδικασία συζήτησης με τον Αχιλλέα Μπέο ούτως ώστε να προωθηθεί η λύση του Πανθεσσαλικού υπό την παρουσία φιλάθλων των δύο ομάδων.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X