Champions League: Άνετα η Μάντσεστερ Σίτι, καθάρισε και στην Αγγλία (3-1) την Κοπεγχάγη

Champions League: Άνετα η Μάντσεστερ Σίτι, καθάρισε και στην Αγγλία (3-1) την Κοπεγχάγη
Photo Credits: INTIME

Στην επόμενη φάση του Champions League η Μάντσεστερ Σίτι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με δυο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, η Μάντσεστερ Σίτι προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Champions League.

Στην αποψινή ρεβάνς, με την Κοπεγχάγη, η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα νίκησε τους Δανούς με 3-1.

Η Κοπεγχάγη στάθηκε αξιοπρεπώς στο “Έτιχαντ” όμως η κλάση και η εμπειρία των παικτών των πολιτών ήταν τέτοια ώστε να ντουμπλάρουν τις επιτυχίες τους απέναντι στους νταμπλούχους Δανίας και μετά από το 3-1 εκτός έδρας να πανηγυρίσουν νίκη με το ίδιο σκορ και εντός έδρας αγωνιζόμενοι μάλιστα σε χαμηλές στροφές.

Οι Ακάντζι και Άλβαρες έβαλαν την ομάδα τους στη θέση του οδηγού από το πρώτο δεκάλεπτο, με τον Ελιουνούσι να μείωνει σε 2-1 προκαλώντας φρενίτιδα ενθουσιασμού στην εξέδρα που φιλοξενούσε στους εκδρομείς οπαδούς της Κοπεγχάγης και τον Χάλαντ να κλείνει το σκορ από το 45+3′ με το γκολ Νο 41 στην καριέρα του στο Champions League.

Μάντσεστερ Σίτι-Κοπεγχάγη 3-1

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Έντερσον, Λιούις, Ακάντζι, Ρούμπεν Ντίας (68′ Στόουνς), Γκβάρντιολ, Ρόδρι (46′ Γκόμεθ), Κόβατσιτς, Νούνιες (74′ Χάμιλτον), Άλβαρες, Μπομπ, Χάλαντ (88′ Ράιτ)
ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ: Γκραμπάρα, Άνκερσεν, Γέλερτ (78′ Μέλινγκ), Βάβρο, Μακένα, Ντικς, Φρόχολντ (58′ Μάτσον), Όσκαρσον (68′ Κορνέλιους), Κλεμ (68′ Χόιλουντ), Ατσούρι (58′ Μπάρτζι), Ελιουνούσι

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X