Η ΑΕΚ απάντησε στη «λάσπη»: «Σηκώνουν τη σημαία της υπεράσπισης της Εθνικής, αυτοί που τη βρίζουν - Δεν δεχόμαστε την υποκρισία τους»

Η ΑΕΚ απάντησε στη «λάσπη»: «Σηκώνουν τη σημαία της υπεράσπισης της Εθνικής, αυτοί που τη βρίζουν - Δεν δεχόμαστε την υποκρισία τους»
Photo Credits: INTIME

Η τοποθέτηση του Γιώργου Κοσμά και της ΑΕΚ για την αναβολή της 2ης αγωνιστικής της Super League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη Γενική Συνέλευση της Super League, o Γιώργος Κοσμάς απάντησε στη «λάσπη» που έπεσε το προηγούμενο διάστημα κατά της ΑΕΚ σχετικά με το αίτημα αναβολής της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ.

Η θέση της ΑΕΚ και παρά το γεγονός πως είναι η μόνη που έχει άμεσο κίνδυνο από τις αναβολές που μπορεί να υπάρξουν και στην συνέχεια, να μη μπορεί να χρησιμοποιήσει σε όλα τα ματς την έδρα της, ήταν από την αρχή αυτή που εκφράστηκε και σήμερα. Ο Γιώργος Κοσμάς ήταν ξεκάθαρος: «Δεν τίθεται θέμα πως πρέπει να υπάρξει ομόφωνη αποδοχή του αιτήματος του ομοσπονδιακού τεχνικού».

Το αίτημα της αναβολής υπερψηφίστηκε ομόφωνα και πριν την ψήφισή του η μοναδική τοποθέτηση ήταν αυτή της ΑΕΚ, στην οποία τονίστηκε πως αυτά τα αιτήματα πρέπει να πάντα να έχουν την ομόφωνη και ομόθυμη στήριξη όλων.

Όσα ανέφερε ο Γιώργος Κοσμάς

Ο Γιώργος Κοσμάς σημείωσε όμως πως «αυτό πρέπει να συμβαίνει πάντα. Κι όχι να βλέπουμε να σηκώνουν την σημαία της υπεράσπισης της Εθνικής, αυτοί που την βρίζουν και λασπολογούν εναντίον της, για λόγους που αφορούν τα συμφέροντα των ομάδων τους όπως τα αντιλαμβάνονται αυτοί.

Ξέρουμε καλά ποιοι έχουν κάνει εκστρατείες συκοφάντησης της Εθνικής και προσωπικά του προπονητή της, στο πολύ πρόσφατο παρελθόν και με ποιες αφορμές. Τονίσαμε λοιπόν πως δεν δεχόμαστε την υποκρισία τους, ούτε να μας υποδεικνύουν αυτοί τι θα πρέπει να κάνουμε στα πλαίσια της στήριξης της Εθνικής.

Η ΑΕΚ είναι η μόνη ομάδα που ενδεχομένως να έχει κάτι να χάσει πρακτικά από αυτή την αναβολή και παρόλα αυτά από την αρχή της συνεδρίασης δεν συζήτησε καν την στήριξη της στο αίτημα. Άλλοι το κάνουν όχι μόνο ανέξοδα, αλλά και με το αγωνιστικό τους συμφέρον να εξυπηρετείται από την αναβολή. Οι ίδιοι που μέχρι τώρα έβριζαν και συκοφαντούσαν την Εθνική Ομάδα».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X