Σολέ στο enwsi.gr: «Θα τα δώσουμε όλα για το Κύπελλο»

Σολέ στο enwsi.gr: «Θα τα δώσουμε όλα για το Κύπελλο»
Photo Credits: INTIME

Η Ζαντ Σολέ μίλησε στο enwsi.gr για την συμμετοχή της ΑΕΚ στο Final-4 του Κυπέλλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ είναι πανέτοιμη για τον πρώτο μεγάλο στόχο της χρονιάς.

Η «Ένωση» θα βρίσκεται από αύριο στο Λουτράκι όπου συμμετέχει στο Final-4 του Κυπέλλου με στόχο φυσικά να τα δώσει όλα για να κατακτήσει το δεύτερο σερί τρόπαιο στην διοργάνωση.

Η ομάδα προχώρησε σε αρκετές αλλαγές στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και πλέον θέλει στο δεύτερο μισό της σεζόν να δείξει τις πραγματικές της δυνατότητες. Ένα από τα νέα πρόσωπα της ΑΕΚ που εντάχθηκε στο ρόστερ τον περασμένο Γενάρη είναι και η Ζαντ Σολέ. Η Γαλλίδα ακραία αποτελεί ένα από τα βασικά στελέχη του «κιτρινόμαυρου» τμήματος και με δηλώσεις της στο enwsi.gr εμφανίστηκε πεπεισμένη πως η ίδια και οι συμπαίκτριες της θα τα δώσουν όλα για να σηκώσουν ξανά την κούπα.

Αρχικά αναφερόμενη στη νίκη επί της Θέτιδας και το αν τους βοήθησε ψυχολογικά η αθλήτρια της ΑΕΚ τόνισε: «Ναι, αυτή η νίκη ήταν σημαντική για την ψυχική κατάσταση της ομάδας. Αλλά το πιο σημαντικό είναι όλη η δουλειά πριν από αυτόν τον αγώνα που θα μας επιτρέψει να προσεγγίσουμε τον επόμενο αγώνα πιο ήρεμα και με περισσότερη αυτοπεποίθηση».

Για τον ημιτελικό με τον Άρη και το αν η ΑΕΚ είναι φαβορί για την πρόκριση η Σολέ σχολίασε: «Νομίζω ότι η ομάδα μας έχει την ικανότητα να κατακτήσει το κύπελλο, ναι φυσικά. Δουλεύουμε σκληρά, δείξαμε καλές εμφανίσεις, έχουμε μια ενωμένη και ταλαντούχα ομάδα. Ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο γιατί έχουμε μερικές πολύ καλές ομάδες μπροστά μας αλλά και εμείς έχουμε δείξει τις δυνατότητες μας. Πρώτος στόχος είναι ο αγώνας με τον Άρη και στη συνέχεια θα κοιτάξουμε τον τελικό».

Όσο για το αν πιστεύουν στην κατάκτηση του Κυπέλλου τόνισε: «Έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας και στο παιχνίδι μας. Θα τα δώσουμε όλα στο γήπεδο, με πάθος και αποφασιστικότητα. Χρειαζόμαστε την υποστήριξη του κόσμου μας που είναι το κίνητρό μας. Βασιζόμαστε σε αυτούς να μας ενθαρρύνουν και να μας ωθήσουν προς τη νίκη. Μαζί μπορούμε να κάνουμε το όνειρό μας πραγματικότητα και να σηκώσουμε ξανά το κύπελλο. Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στην πρόκληση».

 

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X