Βλάοβιτς: «Στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ δεν έχουν ξεπεράσει ακόμα τον αποκλεισμό από την ΑΕΚ»

Βλάοβιτς: «Στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ δεν έχουν ξεπεράσει ακόμα τον αποκλεισμό από την ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Ο Γκόραν Βλάοβιτς μίλησε ενόψει των αγώνων της Ντινάμο Ζάγκρεμπ με τον ΠΑΟΚ, αλλά αναφέρθηκε και στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γκόραν Βλάοβιτς αποτελεί έναν από τους σπουδαιότερους Κροάτες ποδοσφαιριστές, που αγωνίστηκαν στη χώρα μας. Πέρασε μία τετραετία στον Παναθηναϊκό (2000-04), η οποία «έριξε» και την αυλαία στην καριέρα του.

Ως μεγάλος φαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, όπως έχει δηλώσει, ο Κροάτης πρώην επιθετικός δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο επερχόμενο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ, για τη φάση των «16» του Europa Conference League. Άλλωστε, στις αρχές της δεκαετίας του ’90, είχε φορέσει και ο ίδιος τη φανέλα της ομάδας.

«Η αποχώρηση σημαντικών παικτών, επηρέασε πολύ τη Ντιναμό»

Η κροατική ομάδα δεν αντιμετωπίζει για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν κάποια ελληνική ομάδα. Θα έχουν όμως, κάποια σχέση οι αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ, συγκριτικά με εκείνες κόντρα στην ΑΕΚ το περασμένο καλοκαίρι, για τα προκριματικά του Champions League; Ο Βλάοβιτς δίνει τη δική του απάντηση και ευελπιστεί να μην επαναληφθούν τα θλιβερά γεγονότα που συνέβησαν στη Νέα Φιλαδέλφεια.

«Πιστεύω ότι θα είναι αρκετά παρόμοιο με εκείνο κόντρα στην ΑΕΚ το περασμένο καλοκαίρι, απρόβλεπτο. Ελπίζω, όμως, ότι ο αρνητισμός δεν θα οδηγήσει αυτό το παιχνίδι, στα άσχημα πράγματα που συνέβησαν εκτός ποδοσφαιρικού γηπέδου».

Η Ντινάμο Ζάγκρεμπ που αντιμετώπισε η «Ένωση», συγκριτικά με εκείνη που θα παραταχθεί σε λίγες ημέρες κόντρα στον ΠΑΟΚ, διαφέρει κατά πολύ. Έχουν αποχωρήσει από τότε αρκετοί ποδοσφαιριστές, που αποτελούσαν κομβικά «γρανάζια» της ομάδας.

Μεταξύ αυτών, βρίσκονται τα ονόματα των Ντομινίκ Λιβάκοβιτς, Γιόσιπ Σούταλο, Λούκα Ιβάνουσετς και Ρόμπερτ Λιούμπισιτς. Ο τελευταίος φυσικά πλέον, φορά τα «κιτρινόμαυρα» και βρίσκεται υπό τις οδηγίες του Ματίας Αλμέιδα.

«Οι συγκεκριμένες αποχωρήσεις επηρέασαν πολύ την ομάδα. Είναι παίκτες της εθνικής ομάδας της Κροατίας, οπότε είναι πολύ σαφές ότι δεν είναι εύκολο να αντικατασταθούν και το είδαμε αυτό ειδικά το περασμένο φθινόπωρο

«Ακόμα σκέφτονται τον αποκλεισμό από την ΑΕΚ!»

Πλέον, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ αγωνίζεται στο Conference League, ωστόσο τα ταξίδι της ξεκίνησε από τα… αστέρια!

Ο αποκλεισμός από τη συνέχεια του Champions League, στα προκριματικά του περασμένου καλοκαιριού, ήρθε με «σκληρό» τρόπο από την ΑΕΚ. Δύο γκολ στις καθυστερήσεις στην OPAP Arena, από Αραούχο και Βίντα, ήταν αρκετά για να βάψουν την πρόκριση «κιτρινόμαυρη».

«Ο αποκλεισμός από την ΑΕΚ, στα προκριματικά του Champions League το περασμένο καλοκαίρι, επηρέασε πάρα πολύ την Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Μάλιστα, έχω την αίσθηση ότι μέχρι και σήμερα τον σκέφτονται ακόμα», ομολογεί ο Βλάοβιτς, μιλώντας για τις αναμετρήσεις με την «Ένωση».

Πέρα από την πρόκριση, λίγους μήνες αργότερα, η ΑΕΚ πήρε από τον κροατικό σύλλογο και τον Ρόμπερτ Λιούμπισιτς. Παρ’ όλα αυτά, ο άλλοτε επιθετικός του «τριφυλλιού» δεν κατάφερε να αποκτήσει πλήρη εικόνα του ποδοσφαιριστή.

«Δυστυχώς, ο Λιούμπισιτς έπαιξε μόνο λίγα παιχνίδια στη φυσική του θέση, οπότε μου είναι δύσκολο να δώσω την τελική μου γνώμη για εκείνον. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι αποτελεί έναν πολύ χρήσιμο και καλό παίκτη, ανεξαρτήτως από τη θέση, στην οποία αγωνίζεται στο γήπεδο».

Πηγή: BNSPORTS

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X