Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η εξήγηση του Σόλσκιερ για την αποτυχία με τον Ρονάλντο

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η εξήγηση του Σόλσκιερ για την αποτυχία με τον Ρονάλντο
Photo Credits: INTIME

Τη δική του εξήγηση για τους λόγους που η συνύπαρξη του με τον Κριστιάνο Ρονάλντο δεν οδήγησε σε επιτυχίες τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδωσε ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αποτυχημένη κρίνεται η δεύτερη θητεία του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Παρότι ο Πορτογάλος την πρώτη του σεζόν «μάτωσε» τα αντίπαλα δίχτυα, ο ερχομός του Έρικ Τεν Χαγκ τον έθεσε εκτός ενδεκάδας με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ να οδηγείται τον Δεκέμβριο του 2022 στη Σαουδική Αραβία.

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ μίλησε για τη δική του συνύπαρξη με τον CR7 στο Μάντσεστερ και αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους δεν πέτυχε η δική του Γιουνάιτεντ με τον Πορτογάλο στην ομάδα και γιατί η απόδοση των «κόκκινων διαβόλων» έπεσε αισθητά με την παρουσία του.

Το πρέσινγκ που… χάθηκε λόγω Ρονάλντο

«Όταν είχαμε την μπάλα δεν είχαμε πρόβλημα. Όταν ωστόσο δεν την είχαμε αντιμετωπίζαμε προβλήματα στο πρέσινγκ. Ήμασταν μια από τις καλύτερες ομάδες στο πρέσινγκ πριν έρθει ο Ρονάλντο. Αφήσαμε τον Τζέιμς αναγκαστικά να φύγει. Δύο εντελώς διαφορετικοί ποδοσφαιριστές. Ένας από τους λόγους που τον αποκτήσαμε ήταν το πάθος του, αλλά αυτό δημιούργησε παράλληλα αγωνιστικά προβλήματα», τόνισε ο Νορβηγός προπονητής.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X