ΑΕΚ: Χωρίς Γκατσίνοβιτς, Γκαρσία, Αμραμπατ, Φερνάντες και Ζίνι η προπόνηση

ΑΕΚ: Χωρίς Γκατσίνοβιτς, Γκαρσία, Αμραμπατ, Φερνάντες και Ζίνι η προπόνηση
Photo Credits: INTIME

Με απουσίες και η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ συνεχίζει την προετοιμασία της για την πρεμιέρα των playoffs με τη Λαμία, στη Φθιώτιδα. Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν πάρει ρεπό τη Δευτέρα, προκειμένου να ξεκουραστούν και να αποφορτιστούν από το ματς-ροντέο με τον Άρη.

Χθες, λοιπόν, επέστρεψαν στις προπονήσεις, για να αρχίσει η προετοιμασία τους για την πρεμιέρα του μίνι πρωταθλήματος την ερχόμενη Κυριακή.

Με αρκετές απουσίες διεξάγεται όμως και η σημερινή προπόνηση της Ένωσης. Αυτό γιατί εκτός του κανονικού προγράμματος βρίσκονται βασικοί παίκτες.

Συγκεκριμένα, ο Λιβάι Γκαρσία δεν συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης, το ίδιος και για τους Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, Νόρντιν Άμραμπατ, Πάολο Φερνάντες και Ζίνι.

Ο πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ προφυλάχθηκε, ουσιαστικά, στο παιχνίδι με τον Άρη, ωστόσο, για να μπει ξανά στην αγωνιστική εξίσωση του προπονητή του, θα πρέπει να επιστρέψει εγκαίρως στο κανονικό πρόγραμμα δουλειάς και να κριθεί πως είναι 100% έτοιμος.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X