«Η εκδήλωση ενός σεισμού άνω των 6,5 Ρίχτερ στην Κωνσταντινούπολη είναι 43,6%»

«Η εκδήλωση ενός σεισμού άνω των 6,5 Ρίχτερ στην Κωνσταντινούπολη είναι 43,6%»

Ο πρόσφατος σεισμός των 4,9 Ρίχτερ στα Δαρδανέλια οδήγησε κάποιους επιστήμονες στην εκτίμηση ότι είναι προάγγελος ενός μεγάλου σεισμού στην Κωνσταντινούπολη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μεγάλη συζήτηση και έντονος προβληματισμός υπάρχει αυτή τη στιγμή για ενδεχόμενο ισχυρό σεισμό άνω των 7 Ρίχτερ υπάρχει αυτή τη στιγμή για την Κωνσταντινούπολη.

Ο πρόσφατος σεισμός των 4,9 Ρίχτερ στα Δαρδανέλια οδήγησε κάποιους επιστήμονες στην εκτίμηση ότι είναι προάγγελος ενός πολύ μεγάλου σεισμού στην Κωνσταντινούπολη.

Από την πλευρά του ο γνωστός σεισμολόγος και διευθυντής ερευνών του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Αστεροσκοπείου Αθηνών Δρ Γεράσιμος Χουλιάρας ανέφερε ότι το ποσοστό για την εκδήλωση ενός σεισμού άνω των 6,5 Ρίχτερ στην Κωνσταντινούπολη είναι 43,6%.

Περισσότερα σε λίγο

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X