Υποκρισία και Ολυμπιακός, λέξεις συνώνυμες!

Υποκρισία και Ολυμπιακός, λέξεις συνώνυμες!
Photo Credits: INTIME

Ο Σταμάτης Βούλγαρης για τα ερυθρόλευκα καραγκιοζιλίκια για την αναβολή της 2ης αγωνιστικής των play off και την αναστροφή που επιδιώκουν με… όχημα την Εθνική!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έχω πάρει πολλές φορές ξεκάθαρη θέση για την Εθνική Ελλάδος και το πόσο πρέπει να μάθουμε να την αγαπάμε όλοι μας. Όταν βλέπω το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, εγώ τουλάχιστον δεν βλέπω παίκτες άλλων ομάδων. Βλέπω την Εθνική μας ομάδα και θέλω να έχει επιτυχίες. Θέλω να τη δω σε τελική φάση διοργάνωσης.

Για αυτό λοιπόν το λόγο δεν έχω πρόβλημα αν αναβληθεί η αγωνιστική για να μπορέσει ο ομοσπονδιακός τεχνικός να δουλέψει έστω και με λίγους παίκτες αυτές τις δύο μέρες παραπάνω, ή για να μην υπάρξει περίπτωση κάποιος από τους εγχώριους διεθνείς να τραυματιστεί.

Φυσικά δεν έχει καμία σημασία τι λέω, ή τι θέλω εγώ. Εγώ δεν παίρνω καμία απόφαση, ούτε έχω κάποιο ρόλο πουθενά. Εννοείται βεβαίως πως κάθε ένας από εσάς μπορεί να έχει διαφορετική άποψη και είναι σεβαστή ειδικά αν έχει επιχειρήματα.

Αυτό που δεν αντέχω με τίποτα όμως είναι η υποκρισία. Το να βγαίνει ο κάθε παράγοντας ή ρεπόρτερ, ή… opinion maker και να βιάζει στην κυριολεξία τη νοημοσύνη μας, λες και απευθύνονται σε πεντάχρονα. Εκεί μου ανάβουν τα λαμπάκια.

Κάνουν… αναστροφή με όχημα την Εθνική!

Εδώ και μέρες και συγκεκριμένα από τις 26/2 η ΕΠΟ έκανε αίτημα στη Super League με το οποίο γνωστοποίησε το αίτημα του Γκουστάβο Πογιέτ. Όλες τις προηγούμενες μέρες, από τους γνωστούς υπαλλήλους – «παπαγάλους», ακούσαμε χίλιες δύο μπούρδες προκειμένου να «χτυπηθεί» εμμέσως η ΑΕΚ. Το όνομά της δεν το ξεστομίζουν, αλλά αφήνουν υπονοούμενα.

Από όλους τους «κύκλους», τα «τετράγωνα» και τα «παπαγαλάκια» του λιμανιού, ακούγαμε την απόλυτη βεβαιότητά τους ότι δε θα υπάρξει αναβολή. Πάμε λοιπόν να αναλύσουμε κάποια πράγματα.

Είναι δυνατόν να μιλάει για το καλό της εθνικής ομάδας ο Ολυμπιακός; Η ομάδα που τίναξε στον αέρα την εθνική ομάδα που μας έφερε την τελευταία μας διάκριση και συγκεκριμένα αυτή που είχε φτιάξει ο Φερνάντο Σάντος και μας έκανε περήφανους στο Παγκόσμιο Κύπελλο, φτάνοντας για ένα πέναλτι μακριά από τους «8»;

Είναι δυνατόν να μιλάει για το καλό της Εθνικής ο Ολυμπιακός, ο οποίος τους προηγούμενους μήνες «δολοφονούσε» τον Γκουστάβο Πογιέτ επειδή δεν χρησιμοποιούσε ή επειδή δεν έπαιρνε στην Εθνική τον Φορτούνη;

Είναι δυνατόν να μιλάει για το καλό της Εθνικής ο Ολυμπιακός, ο οποίος παρότρυνε τους παίκτες του να κάνουν μπάχαλο την Εθνική και τους παρότρυνε να μην πάνε να παίξουν σε αυτή; Ή που έκανε επίθεση στην Εθνική μέσω του νέου της γηπέδου που είναι στη Νέα Φιλαδέλφεια;

Ο Ολυμπιακός έχει τέσσερις διεθνείς τον εξής… 1,5. Τον Μασούρα που είναι βασική επιλογή, τον Ρέτσο που είναι τρίτος στην ιεραρχία, τον Πασχαλάκη, δηλαδή τον αναπληρωματικό του Βλαχοδήμου και τον Αλεξανδρόπουλο που από τα δέκα ματς της προκριματικής φάσης στα έξι ήταν εκτός επιλογών και στα δύο στον πάγκο.

Πιστεύετε εσείς πως αν η κλήρωση είχε βγάλει τη δεύτερη αγωνιστική να παίξουν στη Λαμία, ή στο Φάληρο με την ομάδα της Φθιώτιδας, θα ζητούσαν αναβολή; Ποτέ! Τώρα όμως που είναι να έρθουν στη Νέα Φιλαδέλφεια, μετά από ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι χρησιμοποιούν την εθνική Ελλάδος για να κάνουν… αναστροφή! Για να ξεκουραστούν από τα συνεχόμενα ματς με Μακάμπι, Παναθηναϊκό και Μακάμπι…

Κατηγορούσαν και λοιδορούσαν τη Super League γιατί πήρε την απόφαση αυτή μετά την κλήρωση. Ρωτάω λοιπόν εγώ. Τη Δευτέρα ήταν όλοι μαζεμένοι στα γραφεία. Μάλιστα είχαν διπλή εκπροσώπηση. Γιατί πριν από την κλήρωση δεν απαίτησαν οι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού να παρθεί η απόφαση; Και εντάξει ο Αλέξης είχε σχεδιάσει ολόκληρο σκετσάκι. Απλά δεν υπολόγιζε ότι θα πάρει το πενηντάρικο σε… τεύχη. Ο Καραπαπάς;

Η απάντηση ήταν απλή. Περίμεναν την κλήρωση για να δούνε πως θα κινηθούν! Όταν λοιπόν έσκασε τη 2η αγωνιστική η επίσκεψη στη Νέα Φιλαδέλφεια, έβγαλαν τα παπαγαλάκια να λένε από το βράδυ της Δευτέρας ότι… γελάνε, ότι δε θα δοθεί αναβολή, ότι οι ομάδες θα κοιτάξουν το συμφέρον τους! Και το λένε ποιοι; Αυτοί που επιδίωξαν να πάρουν αναβολή για ματς στους… 32 του Conference League!

Τα ίδια νούμερα και στη Θεσσαλονίκη

Πάμε και στη Θεσσαλονίκη. Ξαφνικά όλοι οι ακρυλικοί μπετόστοκοι που στοχοποιούσαν τον Πογιέτ επειδή δεν πήρε τον Κωνσταντέλια στην εθνική, ενώ ήξεραν ότι είχε κάνει παράπτωμα, κάποιες γλίτσες που εύχονται καλή επιτυχία στο Καζακστάν και ειδικά αυτοί που έκαναν λόγο για Εθνική… Αθηνών και έκαναν «σημαία» το «ποτέ στην Τούμπα η Εθνική», ξαφνικά ευαισθητοποιήθηκαν και αγάπησαν την Εθνική Ελλάδος.

Βλέπετε και αυτοί, όπως και οι άλλοι, θα είναι αναγκασμένοι να παίξουν Πέμπτη – Κυριακή εις διπλούν (με Ντιναμό έξω, Άρη μέσα, Ντιναμό μέσα και Παναθηναϊκό έξω) και όπως έχει αποδειχθεί κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν τα ποδαράκια τους δεν αντέχουν τα πολλά συνεχόμενα ματς. Την προηγούμενη φορά που τους ήρθαν μαζεμένα έχασαν τη γη κάτω από τα πόδια τους.

ΥΓ: Η ΑΕΚ μπορεί να τερμάτισε δεύτερη στην κανονική διάρκεια, αλλά εγώ εξακολουθώ να πιστεύω ότι όλα είναι στο δικό της χέρι. Αν ο Δικέφαλος εμφανιστεί όπως πρέπει στα play off, δηλαδή απόλυτα συγκεντρωμένος, χωρίς να «αυτοκτονεί» και να κάνει δώρα, τότε δε θα έχει κανένα πρόβλημα. Και η επικείμενη αναβολή της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, ενδεχομένως να λειτουργήσει ευεργετικά για τις επιστροφές των παικτών που ήταν στα pits. Αυτό που προέχει πάντως είναι το διπλό στη Λαμία…

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X