Η Μπάγερν Μονάχου «ρίχνει» ματιές στον Φριμπόνγκ της Λεβερκόυζεν

Η Μπάγερν Μονάχου «ρίχνει» ματιές στον Φριμπόνγκ της Λεβερκόυζεν
Photo Credits: INTIME

Στην λίστα της Μπάγερν ο Φριμπόνγκ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπάγερν Μονάχου έχει σε περίοπτη θέση στη λίστα της τον δεξιό εξτρέμ της Λεβερκόυζεν, τον 23χρονο Τζέρεμι Φριμπόνγκ, ο οποίος μετράει 30 αγώνες με 10 γκολ και 9 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις τη φετινή σεζόν.

Με συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2028, ο Ολλανδός διεθνής έχει ρήτρα αποδέσμευσης που υπολογίζεται ότι κυμαίνεται μεταξύ 40 και 45 εκατομμυρίων ευρώ. Η γνώμη του παίκτη δεν είναι γνωστή αλλά η ιδέα θα μπορούσε να υλοποιηθεί, εάν ο επόμενος προπονητής της βαυαρικής ομάδας σχεδιάζει να παίξει με άμυνα 3 παικτών.

Ειδικά δε αν αυτός ο τεχνικός είναι ο νυν προπονητής του Φριμπόνγκ στη Λεβερκούζεν, καθώς η περυσινή πρωταθλήτρια Γερμανίας πιέζει σκληρά για να στρατολογήσει τον προπονητή της εφετινής πρωτοπόρου, ο οποίος έχει εφαρμόσει ένα αλάνθαστο σύστημα αυτή τη σεζόν με το 3-4-2-1, στο οποίο ο Φριμπόνγκ ανθίζει πλήρως στον ρόλο του ως «έμβολο» που παίζει ολόκληρη την πλευρά.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X