Η περίπτωση Πισάρο στο σκεπτικό του Ζήκου: «Εκανε το καλύτερο 10λεπτο του με την ΑΕΚ - Δεν ξέρω αν μπορεί να βοηθήσει στα αριστερά» (VIDEO)

Η περίπτωση Πισάρο στο σκεπτικό του Ζήκου: «Εκανε το καλύτερο 10λεπτο του με την ΑΕΚ - Δεν ξέρω αν μπορεί να βοηθήσει στα αριστερά» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Την απόδοση του Ροντόλφο Πισάρο στο 3-3 της ΑΕΚ με τον Άρη σχολίασε στο ΑΕΚ after της Δευτέρας του ENWSI TV ο Άκης Ζήκος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ δεν τα κατάφερε στη Θεσσαλονίκη με τον Άρη, έμεινε στο 3-3 με τους «κίτρινους» και ο Άκης Ζήκος πέρασε από το μικροσκόπιό του την εικόνα των παικτών του Ματίας Αλμέιδα.

Ο Ζήκος, λοιπόν, αναφέρθηκε και στην παρουσία του Ροντόλφο Πισάρο που ήρθε από τον πάγκο και για πολλούς δεν βοήθησε στο να κατακτήσει η ΑΕΚ το τρίποντο κόντρα στον Άρη.

«Εκανε το καλύτερο 10λεπτο του με την ΑΕΚ», ήταν το αρχικό σχόλιο του Ζήκου για τον Μεξικανό άσο, Ροντόλφο Πισάρο.

Ενώ όταν κλήθηκε να μιλήσει στο πού μπορεί να βοηθήσει ο παίκτης που κατά γενική ομολογία δεν έχει προσφέρει όσα ανέμενε η ΑΕΚ, επισήμανε πως «δεν ξέρω αν μπορεί να βοηθήσει στα αριστερά».

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X