Σε ρυθμούς Final-4 η ΑΕΚ - Από την Πέμπτη στο Λουτράκι

Εικόνες από το ΑΕΚ - ΑΣΠ Θέτις
Photo Credits: INTIME

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ έπιασε ήδη δουλειά για τον πρώτο μεγάλο στόχο της σεζόν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ κρατάει την πολύ καλή εμφάνιση στα δύο πρώτα σετ και τη νίκη απέναντι στην Θέτιδα και πλέον στρέφει αποκλειστικά την προσοχή της στον πρώτο μεγάλο στόχο της χρονιάς.

Η «Ένωση» έπιασε ήδη δουλειά για το Final-4 του Κυπέλλου που θα διεξαχθεί το τριήμερο 8-10 Μαρτίου στο Λουτράκι. Η ομάδα του Γιουνούς Οτσάλ αντιμετωπίζει την Παρασκευή στον ημιτελικό τον Άρη και σε περίπτωση πρόκρισης την Κυριακή θα υπερασπιστεί το τρόπαιο που κατέκτησε πέρυσι στην Άρτα απέναντι στον νικητή του αγώνα. Η αποστολή θα αναχωρήσει την Πέμπτη το πρωί για το Λουτράκι όπου το απόγευμα θα πραγματοποιήσει και την τελευταία  της προπόνηση εν όψει του ημιτελικού.

Παράλληλα στην αίθουσα Τύπου του κλειστού γυμναστηρίου «Γεώργιος Γαλανόπουλος» στο Λουτράκι θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7/3 και ώρα 13.00 η επίσημη συνέντευξη Τύπου του final-4 του Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών LOCO.

Στο πάνελ θα παρεβρεθούν οι προπονητές και οι αρχηγοί των τεσσάρων φιναλίστ (Α.Ε.Κ., Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., Παναθηναϊκός Α.Ο. και Άρης), καθώς και εκπρόσωποι του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X