Αδιανόητη δήλωση για τα Τέμπη: «Αν το τρένο μετέφερε παράνομο υλικό, αυτό είναι καλό για την κυβέρνηση», υποστήριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης!

Αδιανόητη δήλωση για τα Τέμπη: «Αν το τρένο μετέφερε παράνομο υλικό, αυτό είναι καλό για την κυβέρνηση», υποστήριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης!

Σε μια άστοχη δήλωση για την τραγωδία των Τεμπών προχώρησε σήμερα (04/03) ο ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3 ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε εκτενώς στις εξελίξεις γύρω από την τραγωδία των Τεμπών και σχολιάζοντας τις αναφορές για τα παράνομα υλικά που μετέφερε η εμπορική αμαξοστοιχία προχώρησε σε μια αδιανόητη δήλωση.

Συγκεκριμένα είπε: «Εάν υποτεθεί ότι το φοβερό αυτό δυστύχημα προκλήθη λόγω μιας έκρηξης ενός τρένου που μετέφερε παράνομο υλικό, αυτό είναι καλό για την κυβέρνηση ή κακό; Καλό! Τι θα σήμαινε αυτό; Ότι δεν φταίει ούτε ο Καραμανλής, ούτε η Σύμβαση 717, ούτε τίποτα από όλα αυτά αλλά η έκταση του δυστυχήματος προκλήθηκε από κάποιους λαθρέμπορούς.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X