Κοστίζει 1,7 εκατ. ευρώ: Αυτό είναι το πολυτελές σπίτι στο Κολωνάκι που αγοράζει ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Τάιλερ

Κοστίζει 1,7 εκατ. ευρώ: Αυτό είναι το πολυτελές σπίτι στο Κολωνάκι που αγοράζει ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Τάιλερ

Σύμφωνα με τις αναφορές της εφημερίδας «Political», ο Στέφανος Κασσελάκης απέκτησε μία κατοικία 250 τετραγωνικών μέτρων στην περιοχή του Κολωνακίου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα με τις αναφορές της εφημερίδας «Political», ο Στέφανος Κασσελάκης απέκτησε μία κατοικία 250 τετραγωνικών μέτρων στην περιοχή του Κολωνακίου, η οποία ανήλθε στο ποσό των 1,7 εκατομμυρίων ευρώ.

Αυτή η ενέργεια αποκαλύφθηκε από το ρεπορτάζ του powergame.gr και τη στήλης bigmouth, τα οποία αναφέρουν ότι η μετακόμιση του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ Μακμπέθ αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του Μαρτίου ή τουλάχιστον μέχρι το τέλος του Απριλίου.

Η κατοικία βρίσκεται στην οδό Λεβέντη, ένα πλήρως απόμενο στενάκι που απέχει από την οδό Αναγνωστοπούλου (γνωστή στο ευρύ κοινό κατά την περίοδο της πρωθυπουργίας του Σημίτη), στο ύψος του καφέ-εστιατορίου «Λυκόβρυση».

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X