Καλύτερη από όλους μεν, αλλά και αφελής δε…

Καλύτερη από όλους μεν, αλλά και αφελής δε…
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog, μετά την γκέλα στο Χαριλάου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ την… πάτησε στην Καισαριανή με την ισοφάριση της Κηφισιάς στο 85’. Την… πάτησε στο Αγρίνιο, έχοντας προηγηθεί με 2-0 στο 14’ και «σβήνοντας» μετά, με αποτέλεσμα να ισοφαρίσει ο Παναιτωλικός σε 2-2.

Την… πάτησε στις Σέρρες, πάλι από 0-2 σε 2-2 και μάλιστα με «εγκληματικό» λάθος στο 94’. Την… πάτησε από τον Κετζιόρα στην Τούμπα στο 89’. Και την… πάτησε και στο Χαριλάου στο 97’ από το σημείο του πέναλτι. Ο τρόπος ποτέ δεν είναι ίδιος, αλλά δυστυχώς υπάρχει σε όλα μέσα, η αφέλεια.

Όχι ότι δεν μπορεί να συμβεί αυτό αρκετές φορές στο ποδόσφαιρο, αλλά το κακό είναι πώς όταν συμβαίνει συχνά, εκτός από τους βαθμούς που χάνονται, χάνεται μαζί και η αυτοπεποίθηση η δική σου, και παράλληλα οι αντίπαλοί σου, παίρνουν θάρρος και σκέφτονται λογικά ότι μπορούν να το πετύχουν ξανά και ξανά εναντίον σου. Κι αυτό είναι πρόβλημα.

Η ΑΕΚ δεν ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ούσα στην κορυφή, γιατί ενώ παραμένει η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, έχει πετάξει ουκ ολίγους βαθμούς στα… σκουπίδια. Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση, τα παραδείγματα αφέλειας στα τελευταία λεπτά, όπως προανέφερα, είναι κι αυτά επαναλαμβανόμενα, η ΑΕΚ δίνει εύκολα στημένες μπάλες στους αντιπάλους, όπως με το φάουλ του Κάλενς στην Τούμπα, αλλά και τώρα στο Χαριλάου. Αν και δεν είμαι καθόλου σίγουρος (το blog γράφτηκε με το που τελείωσε το ματς) αν έκανε ο Κάλενς φάουλ ή συνέβη το αντίθετο.

Όπως και να έχει, συνέβη κι αυτό. Τώρα τουλάχιστον θα πρέπει να μπει ένα οριστικό τέλος σε αυτή την αφέλεια γιατί την Κυριακή ξεκινάει αυτός ο «πόλεμος» των δέκα αγώνων-φωτιά, που θα κρίνουν τον τίτλο. Και τον τίτλο θα τον διεκδικήσουν τέσσερις ομάδες, οπότε θα πρέπει να καταλάβουμε ότι θα μετρήσει και η παραμικρή λεπτομέρεια. Και τα λάθη θα πρέπει να κοπούν… μαχαίρι.

Όσον αφορά στους αστείους, τους γραφικούς και τους προπαγανδιστές, που μας… προέτρεπαν «να παίξουμε και τα σπίτια μας» στο «διπλό» της ΑΕΚ, πέτυχαν το σκοπό τους και όποιος έπεσε στην παγίδα τους, θα πρέπει είτε να καταλάβει τώρα, σε τι ποδοσφαιρικό πόλεμο βρίσκεται η «Ένωση», είτε να σταματήσει να ασχολείται. Ο Άρης πέταξε την ΑΕΚ εκτός Κυπέλλου και τώρα της στέρησε το να μπει με πλεονέκτημα στα πλέι οφ.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X