ΑΕΚ: Έχει χάσει 8 βαθμούς στα... χασομέρια των αγώνων

ΑΕΚ: Έχει χάσει 8 βαθμούς στα... χασομέρια των αγώνων
Photo Credits: INTIME

Χθες στην Θεσσαλονίκη ήταν η τέταρτη φορά που η ΑΕΚ δέχθηκε γκολ μετά το 85’

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τη μεγάλη ευκαιρία να μπει στα πλέι οφ από τη θέση του οδηγού έχασε η ΑΕΚ, καθώς δέχτηκε γκολ στις καθυστερήσεις στο «Κλ. Βικελίδης» και έχασε τη νίκη. Το 3-3 διατήρησε το αήττητο της Ένωσης απέναντι στις ομάδες του Big 5, αλλά το τέρμα στο φινάλε υπογράμμισε μια αδυναμία που δείχνει φέτος αμυντικά στα τελευταία λεπτά των αγώνων της.

Αυτή είναι η τέταρτη φορά που η ΑΕΚ δέχεται γκολ μετά το 85’, κάτι που της έχει στερήσει 8 βαθμούς, με τους οποίους θα μπορούσε να είναι πρώτη και με διαφορά. Για τέταρτη φορά όμως δέχτηκε το γκολ της ισοφάρισης στα τελευταία λεπτά, με την έλλειψη συγκέντρωσης και τα λάθη να κοστίζουν.

Το πρώτο… σοκ το υπέστη η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα στην Καισαριανή για τη 10η αγωνιστική, όταν ισοφαρίστηκε στο 85’ με το γκολ του Βαφέα από την Κηφισιά και τελικά το σκορ έμεινε στο 1-1. Κάτι ανάλογο συνέβη και στις Σέρρες στη 15η στροφή, όπου προηγήθηκε 2-1, έπαιζε με παίκτη παραπάνω και δέχτηκε το γκολ της ισοφάρισης στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, μετά από μοιραίο λάθος του Αθανασιάδη.

Στο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής στην Τούμπα, η κεφαλιά του Κεντζιόρα στο 89’ στέρησε στην ΑΕΚ τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ, με τον Πολωνό αμυντικό να μένει αμαρκάριστος.

Χθες, στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, ο Βίντα υπέπεσε σε πέναλτι, έχοντας υψωμένο το χέρι και έδωσε την ευκαιρία στον Μορόν να ισοφαρίσει σε 3-3 για τον Άρη από την άσπρη βούλα.

Και οι τέσσερις απώλειες σημειώθηκαν εκτός έδρας και πρόκειται για προβληματική αμυντική λειτουργία στα τελευταία λεπτά, που έδωσε την ευκαιρία στον αντίπαλο να βρει ένα πολύτιμο γκολ.

Ο Ματίας Αλμέιδα έχει ζητήσει από τους παίκτες του συγκέντρωση έως το τελευταίο σφύριγμα, αλλά δεν το βλέπει πάντα να συμβαίνει και καλείται να βρει τρόπο να διορθώσει αυτή την αδυναμία ενόψει των πλέι οφ.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X