Super League: Έμεινε στην ισοπαλία 1-1 με τον Ατρόμητο και μπαίνει ουραγός στα πλέι άουτ ο ΠΑΣ Γιάννινα

Super League: Έμεινε στην ισοπαλία 1-1 με τον Ατρόμητο και μπαίνει ουραγός στα πλέι άουτ ο ΠΑΣ Γιάννινα
Photo Credits: INTIME

Παρότι ήταν ανώτερος στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησής του με τον Ατρόμητο, παίζοντας και με παίκτη περισσότερο από το 73’, ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν πήρε τη νίκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ΠΑΣ το ήθελε πολύ απέναντι στον Ατρόμητο, προηγήθηκε, πίεσε, προσπάθησε, αλλά για τέταρτη συνεχόμενη φορά και πέμπτη στα τελευταία έξι ματς μεταξύ των δύο ομάδων το 1-1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Ο ΠΑΣ έφτανε με ευκολία στην αντίπαλο περιοχή, είχε στιγμές που άγγιξε το γκολ και το στατιστικό των μηδέν τελικών στην εστία μετά από το πρώτο ημίωρο του αγώνα, είναι η απόδειξη που χρειάζεστε για να πειστείτε ότι τα στατιστικά ξεγελούν. Οι γηπεδούχοι είχαν πολύ καλές στιγμές στο έκτο λεπτό, με το σουτ του Ροσέρο να φεύγει ελάχιστα άουτ, ομοίως και εκείνο του Σόρια μετά από κόντρα στο 13ο λεπτό, ενώ στο 22’ η σέντρα του Ροσέρο σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 27’ ήταν η σειρά του Τζίνο να απειλήσει, για να έρθει η παρένθεση με τη μοναδική στιγμή του Ατρόμητου στο ματς και τον Αντζιέλσκι με κεφαλιά να στέλνει τη μπάλα λίγο άουτ.

Κι αφού αναλύσαμε τις ευκαιρίες, ήρθε η στιγμή για το γκολ. Ερχόταν και φαινόταν με τον κόσμο να σπρώχνει τον ΠΑΣ και τον Κόντε να εκμεταλλεύεται το λάθος του Τσακμάκη. Ο αμυντικός του Ατρόμητου άργησε να απομακρύνει, έδωσε την ευκαιρία στον Ισπανό να κλέψει τη μπάλα, να γυρίσει την κατάλληλη στιγμή στον αμαρκάριστο Ριένστρα και ο τελευταίος να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα μέσα σε πανζουρλισμό στον πάγκο και στις κερκίδες.

Η επανάληψη μήτηρ μαθήσεως… Ναι; Όχι πάντα. Ο ΠΑΣ Γιάννινα του πρώτου ημιχρόνου δεν εμφανίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο. Τι θυμίζει; Το 2-0 απέναντι στον ΟΦΗ, το οποίο έγινε 2-2 ή ακόμα και το 1-2 απέναντι στην ΑΕΚ, το οποίο έγινε 4-2 στο δεύτερο ημίχρονο. Ναι μεν διαφορετικά ματς, ναι μεν διαφορετικής δυσκολίας, αλλά η ουσία μένει ίδια. Ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε τον έλεγχο του αγώνα και αποφάσισε να τον παραδώσει. Ο Ατρόμητος έσφιξε την άμυνά του και ήταν ξεκάθαρο ότι θα ψάξει τρόπο να μπει ξανά στο παιχνίδι και το έκανε με τον πιο φορμαρισμένο του παίκτη στην πρώτη του τελική στο ματς. Ο Κάρολ Αντζιέλσκι ήταν εκείνος που έδωσε και πάλι τη λύση στους φιλοξενούμενους, ισοφαρίζοντας με ψύχραιμο πλασέ στο 58ο λεπτό, κι αφού πέρασε και τον Παναγιώτη Τσιντώτα.

To ματς έμοιαζε ότι θα γίνει παιχνίδι του λάθους. Ποιος θα κάνει το επόμενο, ποιος θα βρει τη μία φάση για να κάνει το 2-1 και να σπάσει το σερί των ισοπαλιών; Ο Ατρόμητος το έκανε πρώτος. Ο Κυριάκος Κυβρακίδης με ένα πολύ σκληρό μαρκάρισμα στο 75’ άφησε την ομάδα του παίκτη λιγότερο, ωστόσο δεν μπήκε τότε το γκολ. Ο Πέδρο Κόντε που εκτέλεσε το φάουλ είδε τον Παναγιώτη Τσιντώτα να διώχνει σε κόρνερ, ο Παμλίδης είδε τον γκολκίπερ του Ατρόμητου να αποκρούει το σουτ του και ο Ροζάλες σε κενή εστία έστειλε τη μπάλα άουτ, αλλά ήταν ξεκάθαρο ότι η ψυχολογία του ματς είχε εκ νέου αλλάξει.

Ο ΠΑΣ είχε την ευκαιρία του για να πάρει το ματς, σε μια στιγμή που τουλάχιστον τα νέα από την Κηφισιά ήταν ευχάριστα, και δε θα την άφηνε να πάει χαμένη. Τις ευκαιρίες με Κόντε και Παμλίδη ακολούθησε η κεφαλιά του Σομποτσίνσκι που έφυγε λίγο άουτ στο 79’, όμως στην πορεία ο Ατρόμητος κατάφερε και πάλι να ισορροπήσει το ματς. Ο ΠΑΣ το ήθελε, το έψαξε, γλίτωσε το σοκ στο 93’ με το κοντινό σουτ του Βέργου να είναι άστοχο, και το… στοιχειωμένο 1-1 έμεινε μέχρι τέλους. Η πραγματική μάχη για την ομάδα των Ιωαννίνων ξεκινάει σε μερικές ημέρες με τα πλέι άουτ και τέσσερις ομάδες σε απόσταση αναπνοής!

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Σούλης, Κιάκος, Μπακαδήμας, Παντελάκης (43’ Σομποτσίνσκι), Σόρια, Καραχάλιος, Τζίνο (68’ Ροζάλες), Ριένστρα (79’ Λεό), Τούτου, Ροσέρο (68’ Παμλίδης), Κόντε.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάσα Ίλιτς): Τσιντώτας, Κιβρακίδης, Τσακμάκης, Έρλιγκμπαρκ, Αθανασίου, Κούντε, Κουέν (81’ Φριτζόνσον), Γκονζάλεζ, Αντζιέλσκι (80’ Βέργος), Καμαρά (75’ Τριμμάτης), Ντιρκς (58’ Τζοβάρας).

 

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X