Κβαρατσκέλια: Ρίχνει άκυρο στην Μπαρτσελόνα και μένει Νάπολι

Κβαρατσκέλια: Ρίχνει άκυρο στην Μπαρτσελόνα και μένει Νάπολι
Photo Credits: INTIME

Ο Πατέρας του Κβίτσα Κβαρατσκέλια δήλωσε πως θεωρεί πως ο γιος του θα παραμείνει στην Νάπολι αυτό το καλοκαίρι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπαρτσελόνα έχει θέσει ως στόχο της τον Κβίτσα Κβαρατσκέλια, ο οποίος όμως φαίνεται πως θέλει να παραμείνει στην Νάπολι.

Φυσικά η περίπτωσή του είναι εκ προοιμίου εξαιρετικά δύσκολη αφού δεσμεύεται με τους Παρτενοπέι μέχρι το 2027. Κι αν ήταν, ούτως ή άλλως δύσκολο, κάποιες δηλώσεις του πατέρα του Γεωργιανού επιθετικού φαίνεται να κλείνουν την πόρτα εντελώς.

Συγκεκριμένα μιλώντας στο Radio TV Serie A εξήγησε ότι αισθάνεται ότι ο γιος του «θα αποφασίσει να μείνει στη Νάπολι την επόμενη σεζόν», προσθέτοντας ότι «μόνο αυτός μπορεί να επιλέξει να μείνει στη Νάπολι στο μέλλον» οπότε «θα σεβαστώ όλες τις αποφάσεις του».

Μια θέση που έρχεται σε σύγκρουση με τη θέση του ατζέντη του, ο οποίος θεωρεί τον πελάτη του έναν από τους πιο χαμηλόμισθους στη Ναπολιτάνικη ομάδα. Μάλιστα πρόσφατα επιβεβαιώσε το ενδιαφέρον των Παρί Σεν Ζερμέν και Μπαρτσελόνα για τον 23χρονο.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X