Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Κυριακή (3/3)

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Κυριακή (3/3)

Ανάλυση και προγνωστικά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κυριακή σήμερα και η μάχη της ΑΕΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης ξεχωρίζει στο στοιχηματικό κουπόνι. Η ομάδα του Stoiximaview ξεχώρισε τις δύο πιο hot αναμετρήσεις. Δείτε παρακάτω προγνωστικά και αναλύσεις, αλλά και τις προτάσεις μας για το Over,το Goal / Goal, το παρολί και το σημείο της ημέρας.

 

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ (17:30): Άλλο ένα ντέρμπι του Μάντσεστερ που ξεκινάει με μεγάλο φαβορί τη Σίτι, η οποία έχει κερδίσει τα 5 από τα 6 (5-0-1) τελευταία. Είναι ένα από τα 5 συνεχόμενα ντέρμπι (Λίβερπουλ εκτός, Νιούκαστλ εντός για το Κύπελλο, Άρσεναλ εντός, Άστον Βίλα εντός) που δίνει, την ώρα που υπάρχει και το Champions League. Θυμίζουμε, την προσεχή Τετάρτη (6/3) υποδέχεται την Κοπεγχάγη, στον δεύτερο αγώνα των «16», μετά το 3-1 στη Δανία. Επίσης, στον πρώτο γύρο είχε κάνει επίδειξη δύναμης με 3-0, με δύο γκολ του Χάαλαντ και ένα του Φόντεν. Ο Γκουαρντιόλα, όπως πάντα, κρατάει χαμηλά την μπάλα και τονίζει ότι περιμένει πώς και πώς αυτά τα δύσκολα και συνεχόμενα παιχνίδια που προαναφέραμε. Εκτός για το Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ο Γκβάρντιολ (κεντρικός αμυντικός) και ο Γκρίλις (εξτρέμ).

 

 

Δείτε το σημερινό κουπόνι

 

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ (17:30): Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πηγαίνει στο «Έτιχαντ» με μία σειρά από πολλές απουσίες. Και οι περισσότερες είναι πολύ σημαντικές. Εκτός πλάνων του Τεν Χαγκ έχουν τεθεί οι Μαρτίνες (κεντρικός αμυντικός), Σο (αριστερό μπακ), Μαλάσια (αριστερό μπακ), Μαγκουάιρ (κεντρικός αμυντικός), Χόιλουντ (επιθετικός), Μαρσιάλ (επιθετικός), Μάουντ (μεσοεπιθετικός), Γουάν-Μπισάκα (δεξί μπακ). Επίσης, Φερνάντες και Βαράν λογικά θα είναι έτοιμοι για το μεγάλο ντέρμπι όπου η Γιουνάιτεντ θέλει να κάνει «θόρυβο». Προέρχεται από τη ζόρικη πρόκριση επί της Νότιγχαμ Φόρεστ με 1-0, με το γκολ του Κασεμίρο στο 89’ και ενώ πριν είχε χάσει 2-1 από τη Φούλαμ, στο «Ολντ Τράφορντ», με τέρμα στο 97’. Για την ιστορία, η τελευταία φορά που η Γιουνάιτεντ κέρδισε μέσα στο σπίτι της Σίτι, ήταν τρία χρόνια πριν (7 Μαρτίου 2021) το 2-0 με τέρματα από Φερνάντες, Σο.

 

 

 

Η εκτίμηση του αγώνα

 

 

ΑΡΗΣ – ΑΕΚ (19:30): Αήττητο σερί οκτώ αγώνων απώλεσε ο Άρης στη Λεωφόρο, καθώς γνώρισε ήττα 2-0 από τον Παναθηναϊκό. Με καλή κυκλοφορία, υποτονικός ωστόσο και δίχως ιδέες δημιουργικά, ελάχιστα απείλησε. Τουλάχιστον αυτό μαρτυρά ο δείκτης με τα 0.47 xG στην αναμέτρηση. Δίχως συγκέντρωση ανασταλτικά στην αρχή των δύο ημιχρόνων, επέτρεψε φτηνά γκολ σε Μπακασέτα και Ιωαννίδη. Περίεργη η συγκυρία για τον Άρη, καθώς δεν μπορεί να πάει πάνω από την 5η θέση στο πρωτάθλημα. Και τα playoffs για την ομάδα του Μάντζιου θα είναι βασικά θέμα γοήτρου, δίχως ουσιαστικό κίνητρο. Αυτό υπάρχει στο Κύπελλο, καθώς είναι με το ενάμιση πόδι στον τελικό της διοργάνωσης. Τιμωρημένοι Νταρίντα και Σαμόρα. Δεν ανακοίνωσε αποστολή ο Μάντζιος.

 

Πως να κερδίσεις στη ρουλέτα

 

 

ΑΡΗΣ – ΑΕΚ (19:30): Αφού έπαιξε με την φωτιά για ένα ημίχρονο κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, η ΑΕΚ έφτασε στο ζητούμενο. Πήρε κεφάλι στο σκορ στο 15′, εντούτοις πήγε στην ανάπαυλα με το 1-2 να την βαραίνει. Ο Αλμέιδα έριξε σταδιακά στη μάχη Πόνσε και Λιούμπιτσιτς και είδε τις επιλογές του να τον δικαιώνουν απόλυτα. Δύο γκολ πέτυχε ο Αργεντίνος και ένα ο Κροάτης, για το τελικό 4-2 στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η ΑΕΚ έχει βρει ρυθμό πλέον επιθετικά, ωστόσο στα μετόπισθεν εξακολουθεί να παρουσιάζει κενά. Οδηγεί την κούρσα του τίτλου, εντούτοις δεν έχει περιθώριο για απώλειες, αφού με σε περίπτωση μη νίκης στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κινδυνεύει να γκρεμιστεί από την κορυφή πριν τα playoffs. Δεν ανακοίνωσε αποστολή ο Αλμέιδα, διαθέσμος ξανά ωστόσο ο Αραούχο.

 

 

Η εκτίμηση του αγώνα

 

 

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X