ΑΕΚ: Ο Πόνσε... κέρδισε την θέση του φορ

ΑΕΚ: Ο Πόνσε... κέρδισε την θέση του φορ
Photo Credits: INTIME

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα φαίνεται να δείχνει εμπιστοσύνη για τη βασική ενδεκάδα στον Πόνσε ενόψει Άρη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πολλοί θα πουν ήταν δίκαιο και γίνεται πράξη… Εμείς λέμε ότι ο Αλμέιδα είναι δίκαιος και πράττει σωστά για λογαριασμό της ΑΕΚ δείχνοντας έτοιμος να εμπιστευθεί τον Έκι Πόνσε στη βασική ενδεκάδα της ΑΕΚ ενόψει της αποψινής αναμέτρησης με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Ο Πόνσε ήταν δεδομένα καθοριστικός για την ΑΕΚ στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ την Τετάρτη. Μπήκε στην ανάπαυλα του ημιχρόνου αντί του Λιβάι Γκαρσία με το σκορ στο 1-2 υπέρ των φιλοξενούμενων και με δύο γκολ «γύρισε» το ματς. Ήταν εκείνος που ισοφάρισε σε 2-2 και αυτός που στο τέλος διαμόρφωσε το τελικό 4-2 υπέρ της ΑΕΚ.

Έτσι ο Αλμέιδα προτίθεται να εμπιστευθεί τον Αργεντινό άσο για τη βασική ενδεκάδα της ΑΕΚ στη δοκιμασία με τον Άρη, με τον Λιβάι Γκαρσία να μένει εκτός.

Από εκεί και πέρα, όμως, υπάρχουν και άλλα δείγματα εμπιστοσύνης από τον Ματίας Αλμέιδα. Το δίδυμο Άμραμπατ-Ελίασον στις πτέρυγες φαίνεται πως δεν «σπάει»«. Αμφότεροι είναι σε καλή κατάσταση, άκρως παραγωγικοί και έτσι φαίνεται πως θα βρίσκονται στην ενδεκάδα.

Ενώ θέση στην ενδεκάδα φαίνεται πως θα έχει και ο Μάνταλος μετά την εξαιρετική του εμφάνιση με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Συγκεκριμένα, ο Μάνταλος που αντικατέστησε στο 57′ τον Στίβεν Τσούμπερ κατάφερε μέσα σε 41 λεπτά μαζί με τις καθυστερήσεις να κάνει τη διαφορά. Είχε την ευκαιρία να σκοράρει με κεφαλιά, έδωσε δύο ασίστ, ενώ ενεπλάκη και στο 3ο γκολ που πέτυχε η Ένωση στο β’ μέρος.

Ο Μάνταλος είχε 31 επαφές με την μπάλα και 76%% αποτελεσματικότητα στις πάσες του, συγκεκριμένα είχε 16 στις 21. Επίσης ο διεθνής μέσος είχε τρεις μπαλιές-κλειδί, όπως λέγονται. Έκανε πέντε σέντες, εκ των οποίων οι δύο ήταν επιτυχημένες προφανώς αυτές των γκολ, ενώ είχε πολύ καλό ποσοστό και στις Long balls με 2 στις 3.

Δημιούργησε δύο μεγάλες ευκαιρίες, κέρδισε 3 από τις 4 μονομαχίες στο έδαφος και έχασε τη μία στον αέρα.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X