Αδιανόητο φινάλε στο Βαλένθια-Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Μανθάνο σφύριξε λήξη σε επίθεση που σκόραρε ο Μπέλιγχαμ! (VIDEO)

Αδιανόητο φινάλε στο Βαλένθια-Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Μανθάνο σφύριξε λήξη σε επίθεση που σκόραρε ο Μπέλιγχαμ! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το φινάλε της αναμέτρηση ανάμεσα στην Βαλένθια και την Ρεάλ ήταν συγκλονιστικό, με τους Μαδριλένους να σκοράρουν για το 2-3 όμως ο Χιλ Μανθάνο δευτερόλεπτα πριν είχε σφυρίξει την λήξη!

Αρχικά ο τέταρτος διαιτητής έδειξε εφτά λεπτά καθυστερήσεων, λόγω του σοκαριστικού τραυματισμού του Ντιακαμπί, ενώ κρατήθηκε και λίγο παραπάνω χρόνος, αφού υπήρξε εξέταση από τον VAR για πέναλτι που δόθηκε υπέρ της Βαλένθια, με τον Μανθάνο να ανακαλεί την αρχική του απόφαση αφού είδε το video.

Στην τελευταία επίθεση του αγώνα, η μπάλα έφτασε στα πόδια του Μπραχίμ Ντίαθ ο οποίος έκανε την σέντρα από τα δεξιά, ο Τζουντ Μπέλιγχαμ έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όμως δευτερόλεπτα νωρίτερα ο διαιτητής είχε σφυρίξει την λήξη του αγώνα, με το γκολ όπως είναι φυσικό να μην μετράει!

Αμέσως ακολούθησε πανδαιμόνιο, αφού οι παίκτες της Ρεάλ διαμαρτυρήθηκαν εντονότατα στον διαιτητή, με τον Μανθάνο να δείχνει κόκκινη κάρτα στον Μπέλιγχαμ που ήταν σε έξαλλη κατάσταση!

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X