«Στο στόχαστρο της Ναντ ο Χατζισαφί - Ενδιαφέρον και από Βέλγιο-Πορτογαλία»

«Στο στόχαστρο της Ναντ ο Χατζισαφί - Ενδιαφέρον και από Βέλγιο-Πορτογαλία»
Photo Credits: INTIME

Σειρήνες από Γαλλία ενόψει καλοκαιριού για τον μπακ της ΑΕΚ, Εχσάν Χατζισαφί

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ενδιαφέρον από Γαλλία για τον μπακ της ΑΕΚ, Εχσάν Χατζισαφί αποκαλύπτει η ιστοσελίδα «lecourriereuropeen».

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Ναντ έχει βάλει στο στόχαστρό της τον Χατζισαφί επισημαίνοντας πως το προσεχές καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ και θα μπορούσε να ενταχθεί στη Ναντ χωρίς αυτή να αποζημιώσει την ΑΕΚ. Ο Χατζισαφί είχε υπογράψει συμβόλαιο για 1+1 χρόο πέρυσι το καλοκαίρι και προφανώς γι’ αυτό αναφέρουν οι Γάλλοι πως τελειώνει η συνεργασία του με την Ένωση.

«Ο Χατζισαφί αναγνωρίζεται για την εμπειρία του και την ικανότητά του να βγάζει ακριβείς σέντρες, κάτι που προκαλεί το ενδιαφέρον του συλλόγου της Ναντ. Πόσο μάλλον που ο παίκτης είναι και διεθνής Ιρανός», αναφέρεται ακόμη στο ρεπορτάζ.

Ενώ την ίδια στιγμή στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται πως «σύμφωνα με πληροφορίες μας, αρκετοί άλλοι σύλλογοι θα ενδιαφερθούν για το προφίλ του Ιρανού αμυντικού, ιδιαίτερα από Βέλγιο και Πορτογαλία. Η Ναντ, λοιπόν, φαίνεται να έχει μια χρυσή ευκαιρία να ενισχύσει την αριστερή πλευρά της με έναν έμπειρο παίκτη χωρίς συμβόλαιο».

Και καταλήγοντας στο ρεπορτάζ υπογραμμίζεται: «Μένει τώρα να δούμε αν οι ιθύνοντες της Ναντ θα καταφέρουν να πείσουν τον Εχσάν Χατζάφι να ενταχθεί στη γαλλική Ligue 1. Ένα πράγμα είναι σίγουρο: η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος του 2024 υπόσχεται ήδη να είναι συναρπαστική για τους οπαδούς της ομάδας».

Να επισημάνουμε, βέβαια, πως πρόσφατα είχε μιλήσει για τον Ιρανό μπακ ο Ματίας Αλμέιδα και ειδικά για την χρησιμοποίησή του ως στόπερ.

«Έχει συμβόλαιο αυτό τη στιγμή. Θέλω να περιμένω να τελειώσει αυτή η σεζόν. Να δω πώς θα τελειώσουμε. Γνωρίζουν οι παίκτες ότι είναι σε αυτόν τον ανταγωνισμό. Κάθε ένας που τελειώνει το συμβόλαιό του θα πρέπει να δείξει ότι αξίζει. Ο Χατζισαφί είναι μεγάλος επαγγελματίας, πολύ καλός παίκτης και εξαιρετικός συμπαίκτης. Αν είμαι εγώ εδώ, έχει πιθανότητες να συνεχίσει», είχε πει χαρακτηριστικά ο «Pelado».

Τέλος, να σημειωθεί πως η Ναντ είχε «ψωνίσει» το καλοκαίρι από την Ελλάδα αποκτώντας από τον ΠΑΟΚ τον Αουγκούστο!

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X