Ινφαντίνο: «Δεν θα υπάρξει μπλε κάρτα, η FIFA είναι αντίθετη»

Ινφαντίνο: «Δεν θα υπάρξει μπλε κάρτα, η FIFA είναι αντίθετη»
Photo Credits: INTIME

Φρένο στην ιδέα της μπλε κάρτας έβαλε ο Τζιάνι Ινφαντίνο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

To κόνσεπτ της μπλε κάρτας δεν φαίνεται να προχωράει όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Τζάνι Ινφαντίνο.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους την Παρασκευή (1/3) κατά την άφιξή του στη συνεδρίαση της IFAB στο Λοχ Λόμοντ της Σκωτίας τόνισε ότι η FIFA δεν είναι σύμφωνη με την εισαγωγή αυτής της τρίτης κάρτας.

«Οι μπλε κάρτες δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επίπεδο ελίτ. Αυτό είναι ένα ζήτημα που δεν υπάρχει για εμάς. Η FIFA είναι εντελώς αντίθετη.

Ως πρόεδρος της FIFA δεν γνώριζα αυτό το θέμα και πιστεύω ότι η FIFA έχει λόγο στην IFAB. Στη FIFA είμαστε πάντα ανοιχτοί στο να εξετάσουμε ιδέες και προτάσεις.

Μόλις όμως, το αναλύσει κανείς, καταλαβαίνει ότι η ουσία πρέπει να προστατεύεται: αυτή είναι η παράδοση. Η μπλε κάρτα δεν θα υπάρξει».

Θυμίζουμε ότι η μπλε κάρτα προβλέπει πως οι παίκτες θα βγαίνουν για 10 λεπτά από τον αγωνιστικό χώρο αν κάνουν σκόπιμο φάουλ, που σταματάει υποσχόμενη επίθεση, ή αν έχουν απρεπή συμπεριφορά απέναντι σε διαιτητή.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X