Αντσελότι για τον Βινίσιους: «Δεν βλέπω ταβάνι για αυτόν»

Αντσελότι για τον Βινίσιους: «Δεν βλέπω ταβάνι για αυτόν»
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο Αντσελότι για τον Βινίσιους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης Κάρλο Αντσελότι προσπάθησε να ηρεμήσει τα ταραγμένα νερά…γύρω από τον αυριανό (2/3) αγώνα στη Βαλένθια, όπου η ομάδα του θα επιστρέψει σε ένα γήπεδο όπου ο Βραζιλιάνος εξτρέμ Βινίσιους Τζούνιορ δέχθηκε ρατσιστική επίθεση πέρυσι. Αναμένοντας μια φλογερή ατμόσφαιρα, οι ισπανικές αρχές κήρυξαν τον αγώνα «υψηλού κινδύνου» και διέταξαν αστυνομικές ενισχύσεις.

Θα είναι η πρώτη φορά που η Ρεάλ και ο 23χρονος Βινίσιους επιστρέφουν στο Μεστάγια από τον Μάιο του 2023, όταν φέρεται να εκτοξεύτηκαν ρατσιστικές προσβολές στον Βραζιλιάνο.

Ο 64χρονος Αντσελότι, ωστόσο, προσπάθησε να μειώσει την ένταση, λέγοντας ότι η ομάδα του είναι  επικεντρωμένη στο να παίξει ποδόσφαιρο και να ενισχύσει την ήδη σταθερή της θέση στην κορυφή του πίνακα της LaLiga:

«Η ιδέα μας είναι να πάμε να παίξουμε ένα δυνατό παιχνίδι, και η ιδέα της Βαλένθια είναι η ίδια. Οι ομάδες και οι οπαδοί θέλουν θέαμα», είπε ο Αντσελότι  σήμερα (1/3) σε συνέντευξη Τύπου. «Δεν πρέπει να ξεχάσουμε το περασμένο έτος, γιατί οι ρατσιστικές πράξεις πρέπει να καταδικαστούν και να εντοπιστούν. Η Βαλένθια έκανε πολύ καλά, καθώς εντόπισε αυτούς που διέπραξαν ένα έγκλημα».

Ο Αντσελότι απέρριψε κάθε σκέψη να ξεκουράσει τον Βινίσιους στη Βαλένθια: «Δεν μιλήσαμε για κάτι ιδιαίτερο, ο Βινίσιους είναι έτοιμος, όπως είναι πάντα». «Κάνει ό,τι μπορεί για να είναι όσο το δυνατόν καλύτερος και δεν έχω τίποτα άλλο να προσθέσω».

Ο Αντσελότι επαίνεσε τον Βινίσιους, ο οποίος πρόκειται να παίξει το 250ο παιχνίδι του με τη Ρεάλ: «Δεν βλέπω ταβάνι για αυτόν», είπε ο Αντσελότι.

«Από τότε που έφτασε, βλέπω μια συνεχή εξέλιξη. Η ποιότητα και το ταλέντο που έχει τον κάνουν να μπορεί να σκοράρει και να δίνει ασίστ φυσικά. Λόγω της ταπεινότητας που έχει, ο ουρανός είναι το όριο, το καλύτερο προσόν του είναι ότι του αρέσει πραγματικά να παίζει ποδόσφαιρο».

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X