Επίσκεψη των Ακαδημιών της ΑΕΚ στις εγκαταστάσεις του ΠΑΣ Ωρωπός (ΦΩΤΟ)

Επίσκεψη των Ακαδημιών της ΑΕΚ στις εγκαταστάσεις του ΠΑΣ Ωρωπός (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη των Ακαδημιών της ΑΕΚ στις εγκαταστάσεις του ΠΑΣ Ωρωπός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Διεύθυνση Δικτύου Ακαδημιών ΑΕΚ  επισκέφθηκε για πρώτη φορά τις εγκαταστάσεις του ΠΑΣ Ωρωπού, η οποία αποτελεί μια από τις τελευταίες συνεργαζόμενες Ακαδημίες.

Ο Αθλητικός Διευθυντής της Ακαδημίας της ΑΕΚ μαζί με πολλούς άλλους παρακολούθησαν τις προπονήσεις των τμημάτων στο ανακαινισμένο γήπεδο του ΠΑΣ Ωρωπός.

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη:

Την πρώτη της επίσκεψη πραγματοποίησε η Διεύθυνση Δικτύου Ακαδημιών ΑΕΚ στις εγκαταστάσεις του ΠΑΣ Ωρωπός, μίας από τις νεοεισαχθείσες συνεργαζόμενες Ακαδημίες.
Στο εντυπωσιακά ανακαινισμένο γήπεδο του Ωρωπού βρέθηκαν ο Αθλητικός Διευθυντής της Ακαδημίας της ΑΕΚ κ. Ηλίας Κυριακίδης και ο Υπεύθυνος Ανάπτυξης Κ10-Κ14 κ. Στέλιος Ορφανίδης. Παρακολούθησαν τις προπονήσεις των τμημάτων της ακαδημίας του ΠΑΣ Ωρωπός, είχαν συνεργασία με τα στελέχη της και γνωρίστηκαν με τους μικρούς αθλητές που ενθουσιάστηκαν από την παρουσία των εκπροσώπων της ΑΕΚ στο γήπεδό τους.

Οι άνθρωποι του ΠΑΣ Ωρωπός ευχαρίστησαν τους κκ. Κυριακίδη και Ορφανίδη για την παρουσία τους, για το ενδιαφέρον που δείχνουν για τη συνεργαζόμενη ακαδημία και για τις πολύτιμες συμβουλές τους στα παιδιά αλλά και στα στελέχη.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X