Παρέλαβαν το σκεπτικό του CAS Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός - Η Super League άλλαξε τη βαθμολογία στο site (ΦΩΤΟ)

Παρέλαβαν το σκεπτικό του CAS Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός - Η Super League άλλαξε τη βαθμολογία στο site (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στα χέρι των Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού η απόφαση του CAS, άλλαξε την βαθμολογία στην ιστοσελίδα της η Super League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η απόφαση του CAS για τη διακοπή του αγώνα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός είναι πλέον και επίσημη με τις δύο ομάδες από το απόγευμα της Πέμπτης να έχουν στα χέρια τους και το σκεπτικό ενώ η απόφαση κοινοποιήθηκε σε ΕΠΟ και Super League με τη διοργανώτρια να αλλάζει τη βαθμολογία στην ιστοσελίδα της.

Το απόγευμα της Πέμπτης (29/2) έγινε γνωστή η απόφαση του CAS για την τύχη του αγώνα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός που είχε διακοπεί με το ανώτατο αθλητικό δικαστήριο να αποφασίζει:

  • Ο αγώνας δεν συνεχίζεται.
  • Το ντέρμπι κατοχυρώνεται στον Παναθηναϊκό, που κρατάει τους τρεις βαθμούς.
  • Ο Ολυμπιακός παίρνει πίσω τον έναν βαθμό που του είχε αφαιρεθεί.

Λίγη ώρα αργότερα τόσο στις δύο ομάδες όσο και στην ΕΠΟ αλλά και στη Super League κοινοποιήθηκε η απόφαση του CAS με αριθμό 2023/Α/10168 και όλο το σκεπτικό της απόφασης στο οποίο στηρίχθηκε η τελική ετυμηγορία Court of Arbitration for Sport.

Ένα σκεπτικό το οποίο έχουν στα χέρια τους τα νομικά επιτελεία των δύο ομάδων και γνωρίζουν τον λόγο για τον οποίο βγήκε η σχετική απόφαση.

Μάλιστα η Super League από τη στιγμή που έγινε και αυτή αποδέκτης της απόφασης του CAS προχώρησε και αυτή στην αλλαγή της βαθμολογίας, πρόσθεσε έναν βαθμό που επιστράφηκε στον Ολυμπιακό και στην ιστοσελίδα της.

Και πλέον όποιος μπαίνει σε αυτή μπορεί να βλέπει πως οι “ερυθρόλευκοι” έχουν πλέον 54 πόντους και είναι στην τέταρτη θέση με έναν λιγότερο από τον Παναθηναϊκό που είναι στην τρίτη θέση με 55.

Δείτε την αλλαγμένη βαθμολογία στην επίσημη ιστοσελίδα της Super League:

Παρέλαβαν το σκεπτικό του CAS Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός - Η Super League άλλαξε τη βαθμολογία στο site (ΦΩΤΟ)

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X