Για το αήττητο η ΑΕΚ στην Έδεσσα, κόντρα στον Αερωπό (18:00, enwsi.gr)

ΑΕΚ - Αρχέλαος Κατερίνης 49-18 ΤΕΛΙΚΟ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÁÅÊ - ÐÏÓÅÉÄÙÍ ËÏÕÔÑÁÊÉÏÕ (ÖÉËÉÊÏ)Να επιστρέψει στην κορυφή της βαθμολογίας (εκεί βρίσκεται προσωρινά ο Διομήδης Άργους που έχει παραπάνω ματς) θέλει η ΑΕΚ που φιλοξενείται στις 18:00 στην Έδεσσα από τον Αερωπό για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι “κιτρινόμαυροι” που έχουν την προϊστορία με το μέρος τους είναι το απόλυτο φαβορί και στοχεύουν να πάρουν το “διπλό”, διατηρώντας έτσι το αήττητο.

Η αποστολή της Ένωσης βρίσκεται από χθες στην Έδεσσα, με τέσσερις παίκτες της να μην έχουν μείνει στην Αθήνα. Συγκεκριμένα εκτός για το σημερινό ματς έμειναν ο Φάνης Τσαούσης (λόγω ενοχλήσεων που αντιμετωπίζει στους προσαγωγούς), οι νεαροί τερματοφύλακες Θάνος Συγγάρης και Τάσος Τσακνής και ο Σπύρος Χερουβείμ που υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία. Ο Γιάννης Αρβανίτης έχει ζητήσει από τους παίκτες του να παραμείνουν συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και να αποφύγουν τα λάθη καθώς οι γηπεδούχοι προέρχονται από την σπουδαία εκτός έδρας νίκη κόντρα στον Δούκα και έχουν ανεβασμένη ψυχολογία.

ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X