Ντέμης για τη νίκη της ΑΕΚ: «Λογικό να μην έχει την ίδια απόδοση 90 λεπτά - Στο δεύτερο ημίχρονο περίμενες πότε θα βάλει γκολ» (VIDEO)

Ντέμης για τη νίκη της ΑΕΚ: «Λογικό να μην έχει την ίδια απόδοση 90 λεπτά - Στο δεύτερο ημίχρονο περίμενες πότε θα βάλει γκολ» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Το σχόλιο του Ντέμη Νικολαΐδη για το ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντέμης Νικολαςιδης σχολίασε τη νίκη της ΑΕΚ επί του ΠΑΣ Γιάννινα χθες βράδυ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Εκθείασε τον Έκι Πόνσε για την εκτελεστική του δεινότητα, αλλά και τον Πέτρο Μάνταλο που άλλαξε την εικόνα της Ένωσης στο ματς.

«Η ΑΕΚ μπήκε πολύ καλά στο παιχνίδι στα πρώτα 20-25 λεπτά. Εκεί σα να πάτησε λίγο φρένο για ένα 20λεπτο. Είναι λογικό, 90 λεπτά δεν μπορείς να έχει την ίδια απόδοση. Στο δεύτερο ημίχρονο περίμενες πότε θα βάλει το γκολ. Ηταν πολύ καλή. Και όσοι ήρθαν από τον πάγκο ήταν καθοριστικοί», σχολίασε αρχικά.

Για τον Εκι Πόνσε είπε:«Ανεξάρτητα με το αν θα πήγαινε καλά ή όχι, ήταν μια άψογη επιλογή το καλοκαίρι. Η αξία ενός παίκτη είναι δεδομένη, την απόδοση κρίνουμε. Φαινόταν ότι ο Πόνσε δεν είχε μπει μέσα στο παιχνίδι της ΑΕΚ. Μετά ξεκίνησε να τα βάζει. Εντυπωσιακά γκολ. Όσο εντυπωσιαζόμαστε με τον Λιβάι με το πόσο ψηλά πηδάει, το ίδιο εντύπωση μας είχε κάνει και ο Πόνσε όταν πρωτοήρθε».

Και κατέληξε: «Ο ΠΑΣ ήταν πολύ αποτελεσματικός, δεν ήταν ότι πίεσε την ΑΕΚ. Στο δεύτερο ημίχρονο βγήκε ακόμα πιο δυνατά και δεν σταμάτησε καθόλου η ΑΕΚ».

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X