Mπαρτσελόνα: Εξετάζει την μετακόμιση της στο «Παλαού Σαν Τζόρντι»

Mπαρτσελόνα: Εξετάζει την μετακόμιση της στο «Παλαού Σαν Τζόρντι»
Photo Credits: INTIME

H Mπαρτσελόνα σκέφτεται να να εγκαταλείψει το Palau Blaugrana και να μετακομίσει στο Palau Sant Jordi, προκειμένου να αυξήσει τα έσοδα της

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπαρτσελόνα εξετάζει ένα σενάριο αποχώρησης από το θρυλικό Palau Blaugrana, γήπεδο το οποίο χρησιμοποιεί για πολλά χρόνια. Οι ιθύνοντες της ομάδας σκέφτονται την μετακόμιση τους στο «Palau Sant Jordi» και σίγουρα υπάρχει σοβαρός λόγος.

Η επιστροφή του Ρίκι Ρούμπιο στους «μπλαουγκράνα» έχει δώσει χαρά στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας και όπως φαίνεται υπάρχει περισσότερη διάθεση να παρακολουθήσουν από κοντά αγώνες της ομάδας του Ρότζερ Γκριμάου.

Να σημειώσουμε ότι η Μπαρτσελόνα χρησιμοποιεί πολλά χρόνια το Palau Blaugrana, ένα γήπεδο που χτίστηκε το 1971, όντας ένα από τα πιο παλιά της Euroleague και όχι μόνο. Τα προβλήματα του γηπέδου είναι γνωστά στους ιθύνοντες της ομάδας, ωστόσο και η χωρητικότητα (7.500) δεν είναι επαρκής για ένα σύλλογο με την ιστορία της «Μπάρτσα».

Ως εκ τούτου τα μέλη του διοικητικού συλλόγου εξετάζουν το ενδεχόμενο η ομάδα να μετακομίσει στο «Palau Sant Jordi» γνωστό και ως Μονζουίκ, ένα γήπεδο το οποίο χτίστηκε το 1992 για τους Ολυμπιακούς Αγώνες που έλαβαν χώρα στην Βαρκελώνη και έχει χωρητικότητα 16.700 θεατές.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X