Φίγκο: «Ήμουν ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο, θα είχα θέση και στη φετινή Ρεάλ»

Φίγκο: «Ήμουν ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο, θα είχα θέση και στη φετινή Ρεάλ»
Photo Credits: INTIME

Ο Λούις Φίγκο μίλησε για την νέα γενιά ποδοσφαιριστών στην Ρεάλ Μαδρίτης και δεν δίστασε να πλέξει και το δικό εγκώμιο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λούις Φίγκο ρωτήθηκε να δώσει την άποψη του για την νέα γενιά Γκαλάκτικος που ετοιμάζεται στην Ρεάλ Μαδρίτης. Εκτός αυτού σχολίασε και το αν πιστεύει πως ο ίδιος θα χωρούσε στην συγκεκριμένη ομάδα.

«Συνήθως δεν μιλώ για τον εαυτό μου, αλλά ήμουν ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο, αν δεν είχα θέση σε μια οποιαδήποτε ομάδα, το ποδόσφαιρο θα ήταν χειρότερο.

Ή αυτοί που με επέλεξαν θα ήταν πολύ κακοί. Θα σήμαινε δηλαδή ότι δεν καταλάβαιναν το ποδόσφαιρο».

Όσον αφορά τον Μπέλιγχαμ είπε: «Είναι εντυπωσιακό, στην ηλικία του δείχνει ωριμότητα, γνωρίζαμε ήδη την ποιότητα, αλλά το να προσαρμοστεί τόσο γρήγορα σε ένα διαφορετικό ποδόσφαιρο, σε μια ομάδα, είναι το πιο εκπληκτικό πράγμα. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι».

Στη συνέχεια σχολίασε τη συμφωνία με τον Εμπαπέ: «Τα νέα για τους Galacticos δημοσιεύτηκαν στον Τύπο, αλλά χωρίς αμφιβολία η Ρεάλ έχει μια υπέροχη γενιά παικτών.

Είναι ταλαντούχοι νέοι. Πρέπει να δεις τα αποτελέσματα, πέρα από το ταλέντο, αυτό που μένει στο ποδόσφαιρο στο τέλος είναι η νίκη, είναι τα αποτελέσματα. Είναι το πιο σημαντικό».

Θυμίζουμε ότι ο Πορτογάλος στις 24 Ιουλίου του 2000, η Ρεάλ κάλυψε τη ρήτρα των 62.000.000 ευρώ και απέκτησε τον Λουίς Φίγκο από τη “μισητή” της αντίπαλο.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X