Από τη Νεάπολη έως την Λαμία μία κεφαλιά δρόμος: Άχαστη η ΑΕΚ με το κεφάλι του Βίντα (VIDEO)

Από τη Νεάπολη έως την Λαμία μία κεφαλιά δρόμος: Άχαστη η ΑΕΚ με το κεφάλι του Βίντα (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Όταν ο Βίντα σκοράρει, η ΑΕΚ δεν χάνει... Έξι γκολ ο Κροάτης στόπερ, όλα με το κεφάλι, με απολογισμό 4-2-0 για την Ένωση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντομαγκόι Βίντα ήταν ο παίκτης που το Σάββατο (24/2) άνοιξε τον δρόμο της νίκης στην ΑΕΚ μέσα στην Λαμία (1-3).

Ο Κροάτης πορτιέρε με μία κεφαλιά ταχύτητας 64 χιλιομέτρων την ώρα από απόσταση 11 μέτρων από το τέρμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων. Έκανε το 0-1 και απλοποίησε τα πράγματα για την Ένωση, όμως εκείνο που μας έκανε να ψάξουμε το θέμα είναι ο τρόπος.

Ο Ντομαγκόι Βίντα, λοιπόν, βρίσκεται μιάμιση σεζόν στην ΑΕΚ, έχει σκοράρει με την φανέλα της έξι φορές εκ των οποίων οι πέντε φέτος εντός και εκτός συνόρων και τα γκολ του είναι όλα με κεφαλιές. Και πάμε να θυμίσουμε τα τέρματά του που είναι γεγονός ότι είναι καθοριστικά, καθώς όταν ο Κροάτης σκοράρει, η Ένωση είτε παίρνει τουλάχιστον το Χ είτε νικά.

Η αρχή είχε γίνει την σεζόν του νταμπλ. Και τι γκολ, μάλιστα… Ήταν την 19η αγωνιστική με την ΑΕΚ να παίρνει διπλό με ανατροπή μέσα στην Νεάπολη από τον Ιωνικό. Η ΑΕΚ βρέθηκε να χάνει στο 38′ με τον Βίντα να ισοφαρίζει με κεφαλιά σε 1-1 στο 82′ έπειτα από κόρνερ του Φερνάντες για να έρθει ο Τσούμπερ στις καθυστερήσεις να διαμορφώσει το τελικό 1-2.

Και πάμε στα φετινά πεπραγμένα… Η αρχή έγινε στο 2-2 της Νέας Φιλαδέλφειας με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τον γ΄προκριματικό γύρο του Champions League. O Βίντα παίρνει το ριμπάουντ από το χαμένο πέναλτι του Λιβάι στο 90+10′ και με κεφαλιά γράφει το

Ακολούθως βρίσκει γκολ με κεφαλιά και στο 1-1 με τον Άγιαξ πάλι στην OPAP Arena όντας ο παίκτης που στο 75′ ισοφαρίζει για την Ένωση.

Για να πάμε στα εντός συνόρων φετινά του τέρματα. Στο 3-0 με τον Παναιτωλικό είναι ο παίκτης που στο 34′ ανοίγει το σκορ για την ΑΕΚ, ενώ το τέρμα που πέτυχε κόντρα στον Άρη (59′) είναι αυτό που χαρίζει τη νίκη στην νταμπλούχο με 1-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια. Και φθάνουμε, βέβαια, στο σαββατιάτικο τέρμα στο 0-3 με τη Λαμία.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X