Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Super League (28/02)

Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Super League (28/02)

Επτά ματς σήμερα στη Super League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προγνωστικά Super League (28/02)

Επτά ματς σήμερα στη Super League

Αστέρας Τρίπολης – Κηφισιά 15:00

Ο Αστέρας υποδέχεται στην Τρίπολη την Κηφισιά για την 25η αγωνιστική της Super League. Οι Αρκάδες είναι στην 7η θέση και κυνηγούν τα play off, ενώ η ομάδα των Βορείων Προαστίων είναι στην τελευταία θέση. Ο Αστέρας έρχεται από την ήττα κόντρα στον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ η Κηφισιά από τη μεγάλη ισοπαλία (1-1) στη Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό. Η Κηφισιά έχει τη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα με 51 γκολ παθητικό.

Βόλος – ΟΦΗ 15:00

Ο Βόλος υποδέχεται τον ΟΦΗ στο Πανθεσσαλικό για την 25η αγωνιστική της Super League. Οι Βολιώτες είναι στην 13η θέση και οι Κρητικοί στην 8η. Με νέο προπονητή πλέον και οι δύο ομάδες, με τον Κόντη να έχει αναλάβει τον Βόλο και ο Δέλλας τον ΟΦΗ. Ο Βόλος έχει σερί με 10 ματς χωρίς νίκη, ενώ ο ΟΦΗ με τον Δέλλα στον πάγκο έχει μία νίκη και μία ισοπαλία. Ο Βόλος έχει τη χειρότερη επίθεση πλέον στο πρωτάθλημα με 21 γκολ σε 24 ματς.

Προγνωστικά στοιχήματος: Πάμε με το Χ2 σε καλή απόδοση

Διαβάστε περισσότερα

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X