Ράσφορντ: Χάλασαν οι σχέσεις του με τον Τεν Χαγκ μετά το... μεθύσι του στο Μπέλφαστ

Ράσφορντ: Χάλασαν οι σχέσεις του με τον Τεν Χαγκ μετά το... μεθύσι του στο Μπέλφαστ
Photo Credits: INTIME

Ο Μάρκους Ράσφορντ δεν φαίνεται πως έχει πλέον τις καλύτερες σχέσεις με τον Έρικ Τεν Χαγκ και ο λόγος φαίνεται πως είναι το περιβόητο μεθύσι του στο Μπέλφαστ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Oι σχέσεις του Έρικ Τεν Χακ με τον Μάρκους Ράσφορντ δεν είναι και οι καλύτερες μετά και το περιστατικό της εξόδου του 26χρονου στο Μπέλφαστ πριν από παιχνίδι της Γιουνάιτεντ.

Ο Άγγλος διεθνής έχασε εκείνη την αναμέτρηση, αλλά μπήκε αμέσως μετά στα πλάνα του προπονητή Έρικ Τεν Χαγκ του για την αναμέτρηση της Premier League με τη Γουλβς, όπου σκόραρε μετά από μόλις πέντε λεπτά.

Ο Ράσφορντ ήταν σε νυχτερινό κέντρο το βράδυ πριν χάσει την προπόνηση λόγω «ασθένειας»
Με τον σύλλογο να θεωρεί ότι η υπόθεση έκλεισε, φαινόταν ασφαλές να υποθέσουμε ότι και οι δύο πλευρές είχαν δώσει τα χέρια, αλλά σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Sun» οι πράξεις του Ράσφορντ είχαν… μόνιμες συνέπειες. Ο Τεν Χαγκ περιγράφεται ως «έξαλλος» με τον παίκτη, γιατί ο επιθετικός φέρεται να είπε ψέματα και για το πότε ακριβώς επέστρεψε από το Μπέλφαστ.

Το δημοσίευμα σημειώνει ότι οι δυο τους εξακολουθούν να μην μιλούν, με ορισμένα μέλη του επιτελείου της Γιουνάιτεντ να φοβούνται ότι η σχέση τους έχει διαρραγεί ανεπανόρθωτα. Η περίπτωση του Ιανουαρίου δεν είναι η πρώτη περίπτωση όπου ο Τεν Χαγκ αναγκάζεται να πειθαρχήσει τον Ράσφορντ.

Ο τεχνικός των Κόκκινων Διαβόλων αναγκάστηκε να επέμβει όταν ο επιθετικός γιόρτασε τα γενέθλιά του στο κέντρο του Μάντσεστερ τον Οκτώβριο του 2023, παρά το γεγονός ότι η ομάδα είχε ηττηθεί με 3-0 από την Σίτι. Η πίεση συνεχίζει να αυξάνεται τόσο για τον παίκτη όσο και για τον προπονητή.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X