Άρης: Χωρίς Φαμπιάνο και Σαβέριο κόντρα στον Παναθηναικό

Άρης: Χωρίς Φαμπιάνο και Σαβέριο κόντρα στον Παναθηναικό
Photo Credits: INTIME

Με απουσίες ο Άρης κόντρα στον Παναθηναικό στην Λεωφόρο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με την προπόνηση, που έγινε το μεσημέρι της Τρίτης (27/2) στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (28/2, 21:00), στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Άκης Μάντζιος ανακοίνωσε την αποστολή του Άρη με τον Έλληνα προπονητή να μην υπολογίζει στον Κίκε Σαβέριο, που έχει δηλωθεί να εκτίσει τη μία αγωνιστική της τιμωρίας του έχοντας συμπληρώσει κάρτες, αλλά και στον Φαμπιάνο Λέισμαν, με τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό να είναι ανέτοιμος καθώς προέρχεται από τραυματισμό.

Για διάφορους λόγους, εκτός αποστολής έμειναν και οι Ρούμπεν Πάρδο (ενοχλήσεις στο πόδι από χτύπημα στην προπόνηση), Σεϊκ Ντουκουρέ, Λούκας Ρουπ, Ρόναλντ Ματαρίτα, Γιώργος Δεληζήσης, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Κωνσταντίνος Κυριαζής και Θεόδωρος-Γεώργιος Αγοραστός.

Αναλυτικά η αποστολή του Άρη αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Κουέστα, Χουτεσιώτης, Οντουμπάτζο, Μοντόγια, Φεράρι, Φατόρε, Μπράμπετς, Ρόουζ, Βέλεθ, Νταρίντα, Βερστράτε, Εμβοντό, Τζούρασεκ, Μάνου Γκαρθία, Σουλεϊμάνοφ, Ζαμόρα, Μπένετ, Μορόν, Ανσαριφάρντ, Φετφατζίδης, Παναγίδης.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X